2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بوشهریا چه طورن؟اخلاق و رفتاراشون

بستگی داره کجا زندگی کرده باشی

هر کی اومده از خونگرمی و رفتارمون گفته .

و تعجب کرده از شدت گرما چطور انقدر خوش برخوردیم

آدمای شادی هستیم ولی توی تابستون دل ظهر امتحانمون نکنید😂

" از آن ها که تسلایشان می دادم                 ‌‌‌‌‌                                غمگین تر بودم ..."

همشون خوبن

سیستان و بلوچستان خیل مهمون نوازن

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

بستگی داره کجا زندگی کرده باشیهر کی اومده از خونگرمی و رفتارمون گفته .و تعجب کرده از شدت گرما چطور ا ...

الان هوا چجوریه اونجا؟

نور بر تاریکی پیروز است✌️🕊.اقایون بیکار خاله زنک که باردار هستید و برای راهنمایی زایمانتون عضو سایت زنونه شدین،انقد به کاربرا درخواست ندین.شما انقدر داغونید که توی دنیای واقعی کسی بهتون محل نمیده،توی مجازی جولان میدین همه جا😏

خودم اهل بندرعباسم، دوست آبادانی و همین طور بلوچ زاهدان هم زیاد دارم،،، 90 درصدشون ماهن ماه، اون ده درصد هم میشه گفت تو هر شهری آدم بی اخلاق وجود داره، یه ویژگی مشترک که جنوبی ها داریم بسیار خوشگذرون و اهل معاشرت هستیم، و روابط با غریبه هم زیاد داریم باهاشون مشکلی نداریم

الان هوا عالیه برای سفر .متعادل رو به سرد

😍😍❤️❤️

فکر کتم گرمترین تایمش مرداده درسته؟