2777
2789
عنوان

وصل نمیشه😑

| مشاهده متن کامل بحث + 1099 بازدید | 43 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خداکنه اصلا بدون اینترنت میشه مگه کل زندگیا بهش وصله

بابا برنامه این بود تا اخر امشال رقع فیلت ر بشه الان گفتن نت باز میشه ولی فی لتر برداشته نمیشهههههه بفهمین لطفا

کاربری دست دو نفر

واقعا نمیخونبد و خبر رو پخش میکنید

فقط 20 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍.                                      پسر کوچولو قشنگم داری داداش بزرگه میشی قربونت برم🥺🥺

این منظورش رفع فیلتره

ولی ی مشت روانین یکی میگ تا امروز وصل میشه فرداش میان میگن ن تا هفته بعد پس فردا میگن ن تو دو روزه دیگ

ی تصمیم نمیتونن بگیرن

وزن فعلی:۵۰✅     هدف اول:۵۵.     هدف دوم:۶۰ 
اینم جواب همون حرفه گفته فعلا وصل نمیشه اونم برا خودش گفته

بابا این یعنی رفع فی لتر نمیشن با فی لتر شکن میشه وارد بشی

اونقدر خستم که همه رفتناتون به درک فقط دیگه برنگردید :)))))

مطمئنننن باشین تا شنبه وصله وصله

منو قضاوت نکن چون زمان علیه تو قیام میکنه.ناخوداگاهت مرا حس میکند درست زمانی که تنها کنارم ایستاده ای انگار باد یخ به وجودت میخورد احساس ترس و پوچی عمیقی میکنی حقیقت وجودت را میتوانم ببینم در آن لحظه،سعی میکنی با چیدن کلمات کنار هم این سکوت وحشتناک را بشکنی اما نمیتوانی!آنچه که نباید میشد دیگر شده!من در وجودت رخنه کرده ام،من خود تاریکی نیستم،من وضعیتی هستم که تاریکی از آن زاده شده،بی روح،بی دما،بی ترحم.اگر تا اینجا بودی پس باید بگم من به تا روت مسلطم البته ادعایی در این زمینه ندارم و هرگز هیچ هزینه ای در قبالش نمیگیرم اما اگر حالت بد بود منو تگ کن برات انجام میدم

امضات چقدر قشنگ بود :)

مرسی❤

کسی که تو ۱۵/۱۶ سالگی دوسش داشتی و دیگه نیست به احتمال زیاد تو ۲۵ سالگیت هیچ اهمیتی نداره!  اون امتحان ریاضی که تو دبیرستان کلی معدلتو میاره پایین، وقتی داری لیسانس میگیری هیچ اهمیتی نداره! مشکلاتی که امروز باهاشون مواجه میشی با اینکه الان به نظرت آخر دنیا میان ولی ۱ سال دیگه هیچ اهمیتی نداره :) همه چی درست میشه نگران نباش