یهعین یه جرقه یا سکانس فیلم از جلوی چشمم رد میشه معمولا هم درسته
لطفا در مورد منم بگیرید
سوال بپرسم ممکنه جواب بدبد؟
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
البته بگم توی هر تاپیک فقط جواب اسی رو میدم خیلی انرژی بالایی لازم دارهجدی نیست حس ششم هم نیست به جو ...
لطفا منم بگووووو
پی نوشت خواننده خاموش بودم و دلیل اینکه نام کاربریم عدد چون هر اسمی میزدم نمیآورد پس دلیل نمیشه چون پست و ندارم و نام کاربری م عدد پسر باشم یا فیک باشم بعضی ها قضاوت می کنند پی نوشت ۲ وقتی تو تاپیک تون شرکت میکنم شما ها هم شرکت کنید لطفاً مگه حتماً باید خودم بیام تک به تک بگم بیاید تایپک هام
من کی ازدواج میکنم ازدواج همون عقد امتحانات دانشگاهم بع خوبی میدم
استرس داری سر هر کاری خودتو توی دو راهی میزاری بدم عقلانی هستی ولی بشدت از آینده نگرانی خیره انشالله در مورد دانشگاه حتما به خواسته است میرسی و اما ازدواج به نفر تو دلت هست که اگه هزار نفری هم بیان جلو تو با قلبت پس میزنی این خیره انشالله چرا حس کردم کاملا مجرد نیستی نمیدونم نه اینکه ازدواج کردی به شدت دلت گیره منظورم اینه ازدواج در 3 سال آینده اتفاق می افته و بازم خیره دخترم