2777
2789
عنوان

ازدوووواج

| مشاهده متن کامل بحث + 923 بازدید | 36 پست

چون ازدواج سخته و برای خیلیا ها دیگه ازدواج نکرده بهتره از اینکه ازدواج کنه و شرایط زندگیش سخت تر بشه مخصوصا با شرایط جدید قوانین مهریه و وضعیت پول

چه برای زن چه مرد ازدواج نکرده سختی کمتری داره

دختر بساز حتما هست چطور نیست

بگردی پیدا میکنی

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب) ا🤡🚮الو الو😝🤙🏽درحال گای_ش تجزیه طلبیم بعدا زنگ بزن❤️🔥🤙🏽 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چون هیچ ادمی وضع مالی پدرشو خودش انتخاب نکرده ولی همسرشو خودش انتخاب میکنه و کسی ک خونه باباش سختی م ...

کاش همه مث تو فکر میکردن

حالا بعضیا میگن فلان دختر زندگی مرفهی داشته ولی توقع نداره بنظرم اون سختی نکشیده توان اینو داره ک سازگار باشه

ولی کسیکه سختی کشیده شاید دیگه تاب توانشو نداره

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

برای اینکه دنیا و پسرا و مردای ایرانی ثابت کردن که دختر بسازو وقتی به جایی رسیدن میذارن کنار خیانت میکنن و اینا

و دخترا الان اونقدر باهوش هستن که لایق این بدونن خودشونو که اونی باسن که بعد از ساخته شدن زندگی مرد وارد زندگیش بشن و بتونن با خیال راحت عاشقی کنن بچه دار شن و لذت ببرن.

کاش همه مث تو فکر میکردنحالا بعضیا میگن فلان دختر زندگی مرفهی داشته ولی توقع نداره بنظرم اون سختی نک ...

نه اتفاقا اصلا اینطوری نیست دختر مرفه که هرچی خواسته داشته هیچوقت نمیتونه با نداری کنار بیاد مگر اینکه خیییییلی عاشق بشه و دست از خواسته هاش بکشه

درهرصورت حقشونه که بخوان و دمشون گرم که قبل ازدواج بیان میکنن نه اینکه اولش بگن نه توقعی ندارم بعدش دهن پسره رو سرویس کنن

نه اتفاقا اصلا اینطوری نیست دختر مرفه که هرچی خواسته داشته هیچوقت نمیتونه با نداری کنار بیاد مگر این ...

اتفاقا من خیلی ایتجوری دیدم دختر مرفه بوده ازدواج کرده بعد نتونسته ول کرده بعضیا هم دیدن خودشون کمک کردن

اینم گفت ک طرف از اول گفته باید خونه داشته باشی یعنی خواستش مشخصه

اگه چیزی گفتم که حس کردی بهت برخورده بدون متوجه منظور من نشدی من مسئول کج فهمی تو نیستم.اگه مخالف نظرمم هستی لطفا ریپلای نزن جواب نمیدم.من اینجا هستم که طبق تجربیات شخصی خودم نظرمو بگم که شاید بدرد کسی خورد. دنبال دعوا نباشید اینجوری قشنگتره🌱😊

اتفاقا دختر بساز خیلی زیاده ولی شما نکبتا چون فقط یه دختر خیلی خوشگل میخواین

یعنی بساز و قانع پیدا کنید ولی چهرش معمولی باشه تف هم تو روش نمیندازید چه برسه ببریدش محضر عقدش کنید

پس زر اضافه نزنید

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

اتفاقا دختر بساز خیلی زیاده ولی شما نکبتا چون فقط یه دختر خیلی خوشگل میخواین یعنی بساز و قانع پیدا ک ...

اولا توهیننکن

دوما خوسگلی نمیخواد همین کمعمولی باشه

فقط سالمو بساز باشه کافیه

دوما

اتفاقا دختر بساز خیلی زیاده ولی شما نکبتا چون فقط یه دختر خیلی خوشگل میخواین یعنی بساز و قانع پیدا ...

آفرین دقیقا همینطوره منظور مرداد از دختر بساز همون دختر همه چی تموم بسازه یعنی خوشگل باشه همه چی تموم باشه بعد بیاد با شرایط ما هم بسازه نه اینکه یه دختر معمولی بساز بخوان

اولا توهیننکندوما خوسگلی نمیخواد همین کمعمولی باشهفقط سالمو بساز باشه کافیهدوما

توهین نیست حقیقته

اره جون خودت معمولی قبولته

برو خودتو سیاه کن بیا من تو هر کوچه رندوم برات کلی دختر بساز نشون بدم

🌜 بانوی ماه در دل عالیجناب شب 🌌

توهین نیست حقیقتهاره جون خودت معمولی قبولتهبرو خودتو سیاه کن بیا من تو هر کوچه رندوم برات کلی دختر ...

خب باید ب دل ادم بشینه اونم تو رو بخواد از ته دل

بعدش من یکی ودوس داشتم همه میگفتم ابن چیه فیافه نداره

برعکسه اتفاقا این دوره دخترا بسازن مردا پر ادعا

دقیقا

اقا پسر از نظر مالی

تامین پدر تامین

بعد از دختر توقع داره بره سرکار خرج خودش دربیاره کمک خرج اقا باشه😐من نمیدونم چه توقعیه اقا پولش برای خودش خرج کنه دخترم حقوقش بده به پسر برای خونه تازه نخواد به دخترم پول تو جیبی بده خودش حقوق داره دیگه

خوب ادم تو خونه پدرش رفاه کامل نیاز به کار کردن نبوده حالا بیاد به خاطر اینکه اقا نمیخواد خرج بده بره سرکار

اگر ازدواج سر عشق باشه شاید ادم پا پای مردش کار کنه اگر دوست داشته باشه

ولی وقتی ازدواج سنتی باشه بر اساس عقل چراا🤔

تازه دخترا الان میگن خونه نداری اشکال نداره مراسم انچنانی نمیخواد همه چی ساده بازام مردا پرتوقع هستن

نمیگن دختر خانوادش خوب میگن کارمند نبود

توهین نیست حقیقتهاره جون خودت معمولی قبولتهبرو خودتو سیاه کن بیا من تو هر کوچه رندوم برات کلی دختر ...

دهنت طلا دختر

پسرا فقط دختر حوری و فوق خوشگل میخوان وگرنه کل شهر رو هم اباد کرده باشه میگن فدای یه تارمو و خوشگلیاش

دیدم پسر بخاطر دختره کلیه شو فروخته بود برای دختره ماشین خریده بود دوستای پسره که از پسره سوال کردن پسره هم گفته بود این با قیافه ارزش داره من خانوادمم جلوی پاش قربونی کنم کلیه که چیزی نیست

کی گفته نیست؟

من خودم جلسه های زیادی با خواستگارم صحبت کردم

یکبار

حتی یکبارم درمورد مال و اموالش صحبت نکردم چون برام همینکه اهل کار و زحمت بود کافی بود.

در این حد که خودش بحثو پیش کشید.

ما درد خویش را به خدا هم نگفته ایم                          تا نشکنیم پیش کسی حرمت شما...🦋
کی گفته نیست؟من خودم جلسه های زیادی با خواستگارم صحبت کردمیکبارحتی یکبارم درمورد مال و اموالش صحبت ن ...

ی یوال ابجی

دختری که از خودش وخامواده ش حتی ی بار نپرسیدن وضع مالیت چطوره؟؟هدفشون چیه

ولی سغلت میدونن