2777
2789
عزیزم من وات نیازمه که دارم فعلا قطعه اخبار هم از جای دیگه دنبال می کنم من افتخار می کنم تو این جور ...

خب همین دیگه.... واتس درسته نه وات، حتی اگر بخواد کسی مخفف کنه..... فرقمون از همین چیزها هم شروع میشه دیگه....

به افتخار کردنت و دنبال کردن اخبار از همون جایی که گفتی ادامه بده هرچند من حرفی از اخبار نزدم ، از آموزش زدم.... قطعا تفاوت این دو کلمه واضح باید باشه

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴

خوبه باز 😍😂❤️

😅😅😅

اللهم عجل الولیک الفرج بحق حضرت زینب (س) اللهم صل علی محمد اول محمد وعجل فرجهم💐🌺 ..تو تاپیکای مذهبی صدام کنید....خوشحال میشم براتون ذکر بگم و دعا بخونم....التماس دعا داشتی بهم بگو 🌷🌷🌷

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب همین دیگه.... واتس درسته نه وات، حتی اگر بخواد کسی مخفف کنه..... فرقمون از همین چیزها هم شروع میش ...

خیلی خشن هستی یه لیوان شربت بخور با خودت آشتی کن معلوم نیست چته اومدی این جا عقده گشایی می کنی دیگه ریپ نزن که تا صبح هم ریپ بزنی جوابت رو نمیدم شبت خوش

یاکاشف الکرب عن وجه الحسین، اکشف کربی بحق أخیک الحسین میشه به نیت حاجتم بخونید

خیلی خشن هستی یه لیوان شربت بخور با خودت آشتی کن معلوم نیست چته اومدی این جا عقده گشایی می کنی دیگه ...

خواستم بگم افتخاری نداره توی این زمانه عضو هیچ شبکه اجتماعی نباشی

بلکه برعکس معنیش اینه دنبال هیچ آموزش و هیچی نیستی .......

این خشن بودنه ؟! پس شما کیلی کیلی حساس !

در ضمن اونی که داره توهین میکنه و دنبال باز کردن عقده هاش هست فعلا تویی نه من که محترمانه نظرم رو مینویسم، که البته از ذهن دگمی که دنبال آموزش نیست جز این انتظاری نمیشه داشت......

بیا بنویسیم مثل درس، مثل مشق، تو کتاب تاریخ فردا... بیا بنویسیم ما هنوز زنده ایم، زیر بار غم ها و دردا .... بیا بنویسیم روزگار قاتل امیده، ولی ما میدونیم شب تار، آخرش سپیده.... جنگ و قهر و تحریم و ستم، این جهان پلشته، کی میدونه غیر خودمون، چی به ما گذشته..... هیشکی توی تاریخ، قد ما خون دل نخورده، واسه یه ذره زندگی اینهمه نمرده .... ته همه این غما، باز ما سربلندیم، یه روزی میاد که با هم دوباره بخندیم .... بماند به یادگار، زمستان ۱۴۰۴