2777
2789
من داغون شدن عمیقا ادم غمگینی شدم بعد از اون زمانالبته خب یکسال و نیم از کاتم میگذره با کلی ادم دیت ...

ترس منم از اینه که نتونم اینو فراموش کنم و دیگه کسی به دلم نشینه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ترس منم از اینه که نتونم اینو فراموش کنم و دیگه کسی به دلم نشینه

میکنی...اتفاقا چشم و گوشت باز تر میشه دیگه احساساتی نیستی تو عشق غرق نمیشی عاقل تر میشی

مطمعنم مطعنم هیجکدومتون اندازه من ضربه ندیذین ولی من الان تو رابطم ولی افسار رابطه دست خودمه مثل قبل دست اون نیس

میکنی...اتفاقا چشم و گوشت باز تر میشه دیگه احساساتی نیستی تو عشق غرق نمیشی عاقل تر میشیمطمعنم مطعنم ...

کاش یه چیز بدی ازش دیده بودم

ولی اون خیلی کامل بود خیلی انسان بود

خانوادم نزاشتن کاش خودش یه غلطی کرده بود راحت فراموشش میکردم

من داغون شدن عمیقا ادم غمگینی شدم بعد از اون زمانالبته خب یکسال و نیم از کاتم میگذره با کلی ادم دیت ...

چقد حرفتو میفهمم

ببین من تو این یکسال لحظه ای نشده ک خوشحال بشم عمیقا یعنی به شدت حالم بده و وقتی ب حرفاش فک میکنم میگم بقیه درست میگفتن چرا واقعا باهاش بودم تو این دوسال چرا رفتاراشو حرفاشو من ندید گرفتم چقد دوستام حق گفتن و من حتی ب خاطرش از دوستامم گذشتم و وقتی رفت یعنی تنهاترین شدم نمیدونم عاقبتشم چی میشه چون اصلا دیگ نمیتونم عاشقانه فکر کنم چون تمامی احساسات پاکمو خرج این ادم کردم و برا خودم و بقیه هیچ حسی نمونده و حتی نمیتونم دیگ ب کسی فکر کنم هر شب و هرروز از اینک چرا خط قرمزامو ب خاطرش شکوندم غصه میخورم

فروردین میشه یکسال

صبر کن دختر

خوب میشی قولت میدم

الان موقعه اینه که بری دیت

دست رد به پسر خوبی که اومد نزد

نه اینکه بری تو رابطه ها

نه

فقط برای ارتباط برای اینکه فرق بین رفتار ایدال یه پسر با یه خانم با رفتار اکست با خودتو بیینی و باز مجدد از چشمت بیوفته

قولت میدم جواب میگیری

صبر کن دخترخوب میشی قولت میدمالان موقعه اینه که بری دیت دست رد به پسر خوبی که اومد نزد نه اینکه بری ...

از چشمم افتاده دوسش ندارم دلم ب حال خودم میسوزه که چرا این همه کار کردم به خاطرش

ولی خب فعلا جایی نمیرم ک کسی ام منو ببینه خوشش بیاد اهل دیت رفتن و کافه رفتنم نیستم

منم گاهی که گریهمیکنم برا خودم میکنم🥲چقدر مثل منی

عزیزدلم

ایشالا هیچوقت دیگ از غصه گریه نکنی از شادی گریه کنی

منم همینطوری ام هرشب برا خودم برا اون احساس پاکم و کارایی کردم گریه میکنم