2777
2789
عنوان

سرطان بدخیم

| مشاهده متن کامل بحث + 13802 بازدید | 97 پست

اللهم صلی علی محمدوآل محمدوعجل فرجهم

انشاالله این امتحان سخت اللهی راراحت پست سربزارید وخداشماوهمسرتونا سالیان زیادی برای هم نگهداره 

خوشبختی یعنی اینکه قلب مادرت بتپدوسایه ی پدرت بالای سرت باشد

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بلا دوره عزیزم

چند سالشه؟ 

چند وقته ازدواج کردین؟

کاش بازم یه پاتولوژی دیگه ببرید نمونه اش رو ببینن

چرخ برهم زنم ار غیر مرادم گردد، من نه انم که زبونی کشم از چرخ فلک
خیلی سخته،خیلی وحشتناکه

تصورشم وحشتناکه

ولی وقتی تو بخوای خودتو ببازی از شوهرتم انتظار مبارزه نداشته باشه.

تو باید تو ی جنگ سخت همراه شوهرت جلو بری.

و اینو اگ بتونی فقط و فقط استرسو دور کنی خیلی کمک کردی

خیلی

تاپیک قطره چکونی زدی واست گزارش میزنم😊وقتی احترام نمیذاری انتظار احترامم نداشته باش

خدا شفا بده فقط براش قران بخون از خدا شفا بخواه ما فامیلمون رو به موت بود دیگه دکترا جواب کرده بودم با خوندن قران شفا پیدا کرد یعنی یکی دیگه از اشناهاشون رفت عیادتش گفت فلان سوره رو بخون اونم خوند شفا پیدا کرد مرگ و زندگی دست خداست هیچوقت ناامید نشین

فرستادم و حتما دعا میکنم منم یکی از عزیزانم درگیره سرطانه اما توکل بخدا و روحیه خوب و قوی خودش تا به امروز خیلی کمکش کرده دکترا جوابش کرده بودن اما ما از معجزه ناامید نشدیم بسپر به همونی که درد و داده خودش انشاالله درمانشم میده با دعاهای خیر و توکل مطلق

بچه ها خیلی خرابه حالم

من عاشقشم

این دنیا چه رسم بدی داره

عادت به عاشق کشی داره

ناگهان دلت میگیرد.................""از فاصله ی بین آنچه میخواستی و آنچه که هستی""....................