2777
2789

باادبن و سیاست دارن و خیلی به حرف مادرشونن خیلیییییی

مغرورا و خودشیفته و با همشهری خودشون برای ازدواج و اینا بهتر و سازگار ترن

بافرهنگن،دست و دلبازن،وقت میزارن برای خانواده،و راحت میشه باهاشون کنار اومد اگر بهت اعتماد داشته باشن

شهرشون و مردمشون رو دوست دارم برای زندگی نه ولی فقط گردش و مسافرت

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟کاش ندیده بودمت،کاش مهرت به دلم نمی نشست تاکه مبتلای پاییز نشم.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره اینجوری هستن و خیلی غیرتی

بستگی داره غیرت رو تو چی تعریف کنی. حالا مال من خیلی روی بیرون بودن مو حساس بود اما همه جا تنها میفرستاد منو این چه غیرتیه

(ازتون یه خواهشی دارم از شمایی که امضامو میخونی...مادری یا خانوم خونه یا شاغل و یا همه اینا... لطفا موقعی که تو خونه مشغول کاری، اگه شیشه مربا تموم شد ،اگه جعبه مقوایی پیتزا و شیرینی خالی شد ،اگه شامپو تموم شد،قوطی شیر خشک دلبندت خالی شد،شيشه خيارشور و سس و آب معدنی و بطری آب میوه تموم شد،اگه خواستی اسباب بازی شکسته يا هرچیز پلاستیکی يا مقوايي يا فلزي و شيشه اي دور بندازی...یه کیسه پلاستیکی بزرگ بزار دم در هرموقع یکی از اینا تموم شدن لطف کن بندازش داخل اون کیسه و وقتی پر شد سرشو گره بزن، یا بندازش ظرف زباله یا ازش آویزون کن.میدونی چقد اجر کارت میشه؟؟ هم در حق طبیعت و هم در حق اون انسان زباله گردی که ضایعات بازیافتی خشك جمع میکنه لطف بزرگی میکنی و میدونم که پاداش این کار خوبت یه جایی به خودت برمیگرده 🙏🙏💚💚💚)اسم اين كار تفكيك زباله خشك در مبدا است كه در اكثريت كشورهاي اروپايي و جهان اول انجام ميشه
ترک جماعت هرچی باشیم بی غیرت و خسیس نیستیم لطفا با یه نمونه بد کل شهرمونو زیر سوال نبرید ممنون

من کل شهرو نگفتم عزیزم همون به نفرو گفتم

😍اگرفامیلی دارین که آنلاین شاپ داره و ادمین میخاد میشه منو بهش معرفی کنید؟🥹😍🥰

خوب نیستن عمه م شوهرش تبریزی بود زن دوم گرفت بچه ها رو هم ول کرد ، بچه هاش بزرگ شدن نه خرجی بهشون داد نه اصلا می دونه کجا هستن انگار نه انگار این بچه ها مال این اقا بودن ،یک ماه پیش پسرش عقد کرد حتی عقد پسرش نیومد

استثنا وجود داره ولی بی رگ نیستن

بخدا برا من بود بارها امتحانش ک ردم

براخانواده اش باغیرت

مرا من غیرت نداش فق مامانی بود کل زندگیش مادرش

بخدا برا من بود بارها امتحانش ک ردم براخانواده اش باغیرت مرا من غیرت نداش فق مامانی بود کل زندگیش ما ...

خب همه جا استثنا وجود داره

ولی این مامانی بودنشون بعد ازدواج 80 درصد درست میشه

همه زندگیم ❤️دخترم گیسو🫀❤️

خب همه جا استثنا وجود دارهولی این مامانی بودنشون بعد ازدواج 80 درصد درست میشه

نه این ادمی ک من میشناختم خسیس

توقع داشت من پول بهش بدم من قبضاشو بدم تورابطه فرض کننن

اق حالمو بهم زد

این پرنسسا بود واسه خانوادش ولی مرد بود

بی غیرتم بود کلا ااه کاش یادم نیاد چه سمی بود😭🤦🏻♀