2777
2789
اسمش رو خراب کردن یا واقعیت هم خرابه؟

بنظرم اسمش خرابه

اگه کسی بخواد کاری کنه توی دبه هم بذاریش کار خودشو میکنه

مگرنه یه تور هست اینم

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

اکثرن همینن ب خدا

من زیاد رفتم و همه جورش رو دیدم.. یه زوج هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد مگه خودشون کرم داشته باشن

ترجیح میدم در آینده از کارهایی که انجام دادم پشیمون باشم; تا اینکه حسرت انجام ندادنشونو بخورم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بنظرم اسمش خرابهاگه کسی بخواد کاری کنه توی دبه هم بذاریش کار خودشو میکنهمگرنه یه تور هست اینم

فهمیدم چی میگید، اره بابا چند روز پیش یکیتو کوچمون تو ماشین ... اره

فعلا در مرحله تصمیم گیری هستیم که بریم یا نه با پارتنرم، خودش بهم پیشنهاد داد

ماشین آفرود داره؟

ترجیح میدم در آینده از کارهایی که انجام دادم پشیمون باشم; تا اینکه حسرت انجام ندادنشونو بخورم
من زیاد رفتم و همه جورش رو دیدم.. یه زوج هیچ مشکلی براشون پیش نمیاد مگه خودشون کرم داشته باشن

آخه زوج بره اونجا اصلا خودشون معذب میشن میفهمی چی میگم

تو همانی ک ب قصر دل من سلطانی.....حاکم قلب منی خوب خودت میدانی.....در دلم عشق کسی نیست ب جز عشق رخت.....خط ب خط راز مرا از نگهم میخوانی🫀

چرا من متوجه نمیشم یعنی اگه کرم داشته باشن اون زوج چی ممکنه پیش بیاد

میتونه پای نفر سوم تو زندگی شون باز شه

منظورم اینه که اگر دو نفر بهم متعهد باشن و چشم و گوششون نجنبه، هیچی نمیشه

فهمیدم چی میگید، اره بابا چند روز پیش یکیتو کوچمون تو ماشین ... اره

آره دیگه

همه جا هست

آدم باید خودش راه خودش رو بره

احترام، احترام میاره اگه جوابت رو ندادم به شعور و عقل نداشتت یه نگاهی بنداز👄🩷زندگی سخته ولی خوشحال باش یه پان(پانترک، پانلر، پانکرد، پانعرب، پان بلوچ و خلاصه از این دسته حیوانات) مجازی خر نیستی که دروغ میگه و خودش باور میکنه بقیم خرم فرض میکنه( انواع تجزیه طلب)🤡🚮 این یه روزه بده نه یک زندگی بد، اینا خیلی باهم فرق دارن❄️✨️گاهی دونفر باید کمی از هم فاصله بگیرن تا بفهمند چقدر نیازمند برگشتن به هم هستند💗

آخه زوج بره اونجا اصلا خودشون معذب میشن میفهمی چی میگم

میفهمم چی میگی...اما متوجه منظورت نمیشم 😁

باباش اره خودش یچی دیگه داره

الان قراره همراه باباش برید؟

یا با ماشین همسفرها و بعنوان مسافر؟