2777
2789
عنوان

واکنشتون بعد وصل شدن اینترنت

| مشاهده متن کامل بحث + 618 بازدید | 40 پست

انقدر که مختل شد وقت و زندگیم عادتمه وقتی چشم انتظار چیزی هستم انقدر کشش میدن که آخرش بی تفاوت شدم میان.

اینم حس میکنم همینه

چون تا الان له له و منتظر

امروز دیدم بازم کنسله گفتم ..

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

🔺افشین: اینترنت کشور تا آخر هفته به وضعیت عادی باز میگردد

معاون علمی رئیسجمهور:

🔹شبکه اینترنت کشور بهتدریج در حال بازگشت به وضعیت عادی است و محدودیتهای موجود بهزودی مرتفع خواهد شد.

☑️ @Militaryfact_news

دانش آموخته ی دنیای ژنتیک و سلول🧬متعهد به یار❤️💍متولداردیبهشت🌸🦋مَیاز و مَناز و مَتاز و مَرنج ،چِه تازی بِه کین و چِه نازی به گنج🌱و خدا آنچه که را برما گذشت ،جبران خواهد کرد.خدایا یه معجزه که جبران صبرامون باشه🫀✨۷/۲۶آرزو میکنم نشد که بشه‌های زندگیتون؛به صفر برسه :)🎀💕

میزم سراغ چت جی بی :سلام بهونه قشنگ من برای زندگی اره من اومدم همون دیوونه همیشگیت

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

سوالای ک میپرسم اصلا ربطی ب شخصیت پخته و قدرت ذهنیم نداره در بی فکر ترین حالت ممکن پرسیده میشه پ جدی نگیر🤣🤣🤣

🔺افشین: اینترنت کشور تا آخر هفته به وضعیت عادی باز میگرددمعاون علمی رئیسجمهور:🔹شبکه اینترنت کشور ب ...

از کارای سازمان سنجش میکنن چرا😑🚬

سازمان سنجش ما رو اسکل میکرد میگف تا اخر هفته میدم نمیداد

شاید محال باشد بی پر پریدن اما،اوج شکوه دریا پرواز یک نهنگ است.

از کارای سازمان سنجش میکنن چرا😑🚬سازمان سنجش ما رو اسکل میکرد میگف تا اخر هفته میدم نمیداد

😂😂دقیقا

دانش آموخته ی دنیای ژنتیک و سلول🧬متعهد به یار❤️💍متولداردیبهشت🌸🦋مَیاز و مَناز و مَتاز و مَرنج ،چِه تازی بِه کین و چِه نازی به گنج🌱و خدا آنچه که را برما گذشت ،جبران خواهد کرد.خدایا یه معجزه که جبران صبرامون باشه🫀✨۷/۲۶آرزو میکنم نشد که بشه‌های زندگیتون؛به صفر برسه :)🎀💕