2777
2789
عنوان

دوست دختر اکس من

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست

چقدر سخت میگذره روزاتون😕

تا این حد دنبال کردن زندگی ی نفر که دیگه توی زندگیتون نیست، اصلا سالم و عاقلانه نیست.

دنبال کارما و این چیزا هم نباشید. خیلی از آدم هایی که سر راهمون میبینیم، قرار نیست عضو ثابتیاز زندگیمون بشن.

زیاد از حد درگیرید...

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چقدر سخت میگذره روزاتون😕تا این حد دنبال کردن زندگی ی نفر که دیگه توی زندگیتون نیست، اصلا سالم و عاق ...

نه اصلا من شاید بگم چند وقت یبار که بیاد تو درخواستیام ببینم من کلا ادم پیگیری نیستم سرم به کارو زندگیم گرمه

چون نظر پرسیدید میگم ، اصلا فکرو خیال نکنید فقط خودتون آزار میبینید حیف جونیتونه ، میدونم گفتنش خیلی ساده تر از اجرا کردنشه اما تلاش کنید رها کنید و اگر من بودم جای شما خیلی اروم میشدم که تاوان دیدنشون دارم میبینم اون با شما حالش خیلی بهتر بود اگر میگید دعوا نداشتید و حتما حسرت هایی میخوره حتی لحساس حماقت باید بکنه که رابطه خوبشو داده الان رفت توی یه رابطه تاکسیک ، با دوستن این قضیه سعی کنید خودتونو اروم کنی و دیگه بهش فکر نکنید

اینا سال های طلایی هستن از دستشون ندید

چون نظر پرسیدید میگم ، اصلا فکرو خیال نکنید فقط خودتون آزار میبینید حیف جونیتونه ، میدونم گفتنش خیلی ...

مرسی فدات شم نه من خیلی وقته رها کردم چون میدونم اشتباه بزرگی کرد🥲

اره تو این دوسال یکبار دعوا نداشتیم خیلی هم خوب بودیم چون حرمت بینمون بود خیلی هم احترام بینمون بووود اینو خودش هرسری میومد پیشم میگفت یه تو بهم دیگه نگفته بودیم

فقط من موندم هنوزم واسم جای تعجبه همچین رابطه ای رو ول کرد رفت با چه کسی که اصلا ارامش نزاشته براش و اینکه خب کات هم میکنن یسری حرمتا هم از بین میره صدرصد و رابطه ای هم که یسره کات بشه اصلا سرد میشه

و اینکه دارم میبینم که اصلا نه ارامش داره نه چیزی شاید الان تو خوش گذرونی با یارو باشه اما یکم دیر میفهمه

دیگه بالاخره هرکس میره سمت لیاقتش قربونت برم

مرسی فدات شم نه من خیلی وقته رها کردم چون میدونم اشتباه بزرگی کرد🥲 اره تو این دوسال یکبار دعوا ند ...

من خودم یه عشقی دارم قربونش برم یه تار موی نیمچه فر تابدارشو به دنیا ها نمیدم ☺️ تمام حرفاتون موافقم شدید و وقتی خودمو توی شرایط اون اقا میزارم واقعا از احساس اینکه چقدررررررررر حماقت کردم دق میکردم اون اقا هم الان داره تاون کارشو میده شما همین توان دادنشو به ذهن بسپار و بعدا هربار خواست فکرت مشغول بشه یادت بیار چجوری ادمی بود ، دیگه هم فکرتو مشغولش نکن ♡

من خودم یه عشقی دارم قربونش برم یه تار موی نیمچه فر تابدارشو به دنیا ها نمیدم ☺️ تمام حرفاتون موافقم ...

ایشالله به پای هم پیر بشید گلم

اره دقیقا 🌹🌹🌹🌹🌹

من خودم یه عشقی دارم قربونش برم یه تار موی نیمچه فر تابدارشو به دنیا ها نمیدم ☺️ تمام حرفاتون موافقم ...

ای وای

من اصلا به اسم شما دقت نکرده بودم تازههه دیدممم

شرمنده برادر 😂🌹