2777
2789
عنوان

علت کاهش وزن بدون دلیل

| مشاهده متن کامل بحث + 1195 بازدید | 60 پست
بعدشم معلوم نیست کی پشت کاربریش نشسته آدم باید به نیازمند واقعی که خودش میشناسه کمک کنه نه مجازی

به جلالت خدا قسم به اسم الله قسم من حتی یک دروغ نگفتم خدای من شاهده که حتی نون خوردنم هم سخت گیرم میاد ولی تا حالا پول مفت از کسی نخواستم لطفا راحت دل نشکونید

من تا حالا از کی کمک مالی خواستم ؟چرا تهمت میزنید من تا حالا هزار تومن از کسی پول نخواستم بهم بده مگ ...

مستقیم نمیگی ولی یه تاپیکا و عکسای فیک میذاری تا بقیه دلشون بسوزه و بهت درخواست بدن و کمک مالی کنن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دیگه شناخته شدی هربار تاپیک میزنی پول ندارمشماره کارت که میخاستی بهش بدی ولی تا گفت تل نرفتی

پول ندارم خدای من شاهده ولی من مگه از کسی پول خواستم ؟

من حفظ قران شروع کردم گاهی کسی ختم قران داره مبده من بخونم اونم خداشاهده ۲۰۰ هزار تومن واسه یه نفر ختم قران خوندم شما حاضری بخاطر ۲۰۰ هزار تومن بشینی یک دور قرآن ختم کنی؟ خدا شاهده من حتی یک هزار تومنی پول مفت و حروم از گلوم پایین نرفته و نمیره

مستقیم نمیگی ولی یه تاپیکا و عکسای فیک میذاری تا بقیه دلشون بسوزه و بهت درخواست بدن و کمک مالی کنن

خداشاهده تاپیک فیک نزدم هیچکس هم تابحال به من کمک مالی نکرده مگر اینکه ختم قرآن نذر داشتن من واسشون خوندم اونام در حد ۲۰۰ کمکم کردن راحت دل نشکن

اینقد قسم نخور اگه منظور نداشته باشی که معلومه

قسم الکی که نمیخورم

این قسمای تو دین اسلام هیچ جای بخشسی نداره

قسم خوردم که بفهمی من تاحالا هزار تومن پول مفت از کسی نگرفتم خداشاهده فقط همین یک کاربری رو دارم