2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من کلا یکی گرفنم ب همون روش ک توضیح دادم استفاده کردم الانم تهش مونده گه گاهی میزنم هفته ای یکی دوبا ...

دقیقا منم تو ذهنمه که بگیرم و به همون صورت که شما گفتین استفاده کنم

یکیم بود میگفت اوردینری هم اونقدر دیر جواب نمیده، یعنی هم از سرعتش راضی بود هم کیفیتش و بدون عوارض ب ...

منم واسه همین میگم اوردینری که از تیرگی چشم ترسیدم ولی فیکش ریخته اوردینری اصلا اون انلاین شاپ هایی که قراره ۴ ۵ روزه برات بفرستنو باور نکن حضوری هم که هرگززز فقط اون شاپ هایی که خرید مستقیم دارن و یک ماه طول میکشه تا بیاد از اونا بگیر

hate all people

منم واسه همین میگم اوردینری که از تیرگی چشم ترسیدم ولی فیکش ریخته اوردینری اصلا اون انلاین شاپ هایی ...

یکی هست تو شهرمون مثلا معتبره خواستم حضوری بگیرم چک کنم بر اساس چیزایی که میگن تو ظاهرش هست... تو جاییو میشناسی که اصل داشته باشه؟

خیلی عالی شده 😍

خیلی

قیمت خوبی هم داره من ۲۳۰ گرفنم آخرین بار

عمم کلی تقویت مژه گرون گرفت یا بعد قطع شدن ریخت یا زیر چشم رو تیره کرد

منم تعریفش رو شنیدم اینو خریدم واقعا راضیم

سریتا میزنم راضی ام

امام علی (ع): در شگفتم از بخیل، بـــه ســــوی فـــقـــری مــیشــتــابــد كـــه از آن مــیگــریزد.و سرمایه ای را از دست میدهد كه برای آن تلاش میكند. در دنیـا چون تهیدسـتان زندگی می  كند، اما در آخـرت چون سرمایه داران محـاكمه میشود در شگفتم از متکبری كه دیـروز نطفه ای بی ارزش وفـردا مرداری گندیده خواهـد بـود و در شگفتم از آن كس كه آفرینش پدیده ها را مینگرد و در وجود خدا تردید دارد! و در شگفتم از آن كس كه مردگان را میبیند و مرگ را از یاد برده است، و در شگفتم از آن كس كه پیدایش دوباره را انكار میكند در حالی كه پیدایش آغازین را مینگرد، و در شگفتم از آن كس كه خانه نابود شدنی را آباد می ّ كند، اما جایگاه همیشگی را از یاد برده است.
یکی هست تو شهرمون مثلا معتبره خواستم حضوری بگیرم چک کنم بر اساس چیزایی که میگن تو ظاهرش هست... تو جا ...

نههه حضوری نگیری اصلا باورکن هیچ کدوم اصل نیست من یسری انلاین شاپ که ازشون مطمعنم رو دنبال میکنم سری پیش یکیشون استوری گذاشته بود که جدیدا حتی با همون جلد اصل محصول رو میدن بیرون و هیچکس متوجه نمیشه حتی اون فروشنده ای که میفروشه هم فکر میکنه محصولش اصله اگه خواستی اون شاپا رو واست بفرستم منتها نمیدونم چیزای قبلیم تو اینستا بالا میاد یا نه

hate all people

عزیزم روتین پوستیت چیههه

صابون دست ساز طبیعی استفاده میکنم از پیج اینستا خریدم

کلا جوش ریز و..همه رو برده پوستمو صاف کرده

حس خشکی نمیده

بعدش ی مرطوب کننده و آبرسان و ضد آفتاب همین

مرطوب کننده شون میزنم با ضد آفتاب فلوییدی مای آبرسان تیلیسیم

آبرسان تازگیا میزنم البته باعث میشه جوش های سرسیاه ب مرور کمتر بشه

سر سیاه های روی چونه و پیشونی

از سرم تقویت مژش راضی نبودم اما تونر اوردینری رو استقاده میکنم(برای پوست بدن)صاف و نرم شده خیلی از تونرش راضی بودم

وقتی برید موی تورا خنجر عرب در تار و پود قالی کاشان کشیدمت🪭