2777
2789
عنوان

خونه کثیف من

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 25 پست

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

😂من منیمالیستماینقدر بدم میاد از وسیله ای که تو خونه ام باشه استفاده نشه سریع یا میزارم دیوار یا می ...

پس شما کدبانو گری توی خونت هست

اکثر خواهرا همین جور هستن یکی کدبانو یکی بی اهمیت من اون دومی هستم🫣🥴😁

ما ستارگانی هستیم که در جسم حبس شده ایم. نوری که در جست و جویش هستی، همیشه در درونت بوده است!

پس شما کدبانو گری توی خونت هستاکثر خواهرا همین جور هستن یکی کدبانو یکی بی اهمیت من اون دومی هستم🫣🥴 ...

نه بابا من اگه شلوغ باشه اطرافم کلافه میشم برای همین همیشه مرتب و تمییزه اطرافم

ما رفت و اومدی هم خونه مون نیس

مثلا ۶ماهی یبار اگه کسی بیاد

متاهل💍

اصفهان

کاش یجا بودیم😂پاکسازی میکردم برات

من فرض هستم اول اتاق پذیرایی رو و اشپز خونه رو خوب تمییز میکنم

بعد به اتاق خوابا میرم

روی اُپن همیشه خالی و روی کابینتها

یخچال ماهی یبار تمییز میکنم کثیف نمیشه

گاز هم هرروز شیشه پاککن میزنم

متاهل💍

کاش یجا بودیم😂پاکسازی میکردم برات من فرض هستم اول اتاق پذیرایی رو و اشپز خونه رو خوب تمییز میکنم بع ...

منم بخدا هیچ چیز اضافه ای ندارم عیچیییی با تاپیک مینیمالیست شو رفتم جلو خونم خلوته . منتها خیلی بی نظمم ظذفتم نشسته لباساجمع نکرده

منم بخدا هیچ چیز اضافه ای ندارم عیچیییی با تاپیک مینیمالیست شو رفتم جلو خونم خلوته . منتها خیلی بی ن ...

لباس ها رو تا میشوری خشک میشن تا کن تو کمد بزار یعنی مجبور کن خودتو

ظرف هم که منم بدم میاد تا دوتا سینک نشه نمیشورم😁😆خدا نکنه سر زده کسی بیاد سریع میرم تو کابینت جا میدمشون

متاهل💍

لباس ها رو تا میشوری خشک میشن تا کن تو کمد بزار یعنی مجبور کن خودتو ظرف هم که منم بدم میاد تا دوتا ...

منم دقیقا اینم در روکابینتاظزفه .لباساروالان جمع میکنم تواند میزم دوشی میگیرم بیام یخچال و فریزر و مرتب کنمخالی هم هست راحت تمیز میشه انشالله