2821
2789
واقعا قصد ناامیدی ندارم ولی دارن بستر سازی می کنند اینجوری اخبار نمیره بیرون

بستر سازی اگه قرار بود بشه از وقتی روبیکا رو کار اومد انجام میشد

هیچکاری نشد انجام بدن

متاهل💍 اینجانب دارای یک عدد همسر میباشد🫦🫀درخواست از جانب هر مذکری ممنوع🤡 ویکتور هوگو رو خیلی دوست دارم بخاطر جمله های نابش مثلا اونجا که میگه: به عقیده من هیچکس عاقل نیست مگر زنو شوهری که یکدیگرو به حد پرستش دوست بدارند🥺 اما من فراتر از پرستش که مرگ باشه، دوستت دارم...❤️🫠

چرا خیر

نت ملی هیچ بستر و زیرساخت درست و حسابی ای نداره.

یه مثال خیلی ساده فقط بخوام بزنم،

یه برنامه نویس معمولی برای دانلود Libraryهای مربوط به اون زبان برنامه نویسیش به اینترنت بین الملل نیاز داره. هیچ راه دیگه ای وجود نداره. داخل نت ملی نه امکانش هست نه خواهد بود به دلایل فنی.

تازه هوش مصنوعی و گوگل و ... بماند که ابزار کار هر برنامه نویسی هست.

خیلی دیگه از مشاغل هم همینن.

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

شاید به فکر های ناقصی بکنند براشولی بنظرم قضیه ی اینترنت ملی خیلی جدیه

ااینترنت ملی بشه میشیم کره شمالی دوم

چون هیچ ارتباطی نمی تونیم با دنیا برقرار کنیم و این فاجعه میشه

چه کسی پیروز جنگ است؟‏نمیدانم عزیزم،‏نمیدانم چه کسی پیروز است‏ اما بی شک کسانی که جوانی را باختند، ما بودیم...... خوشبحال اونایی که تا الان مهاجرت کردن. خوشبحال اونایی که هنوز میتونن یه جوری برن. خوشبحال اونایی که مامان و باباشون دستشون به دهنشون میرسه و میتونن ساپورتشون کنن. ما که بگا رفتیم دوستان، تموم شد زندگیهامون. از الان تا وقتی زنده هستیم قراره فقط واسه آرزوهامون گریه کنیم. 😞.

امیدوارم وصل بشه حوصلمون پوکیده بابا ذربینم داره بازی در میاره خیلی آشغاله

برای من الان گوگل وصل شد ولی فقط سایت های ایرانی باز می کنه شاید چون من ...شکن ندارم ولی قبلا میاورد

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 19 ساعت پیش
2791
2779
2792