2777
2789
عنوان

ارتودنسی

| مشاهده متن کامل بحث + 159 بازدید | 32 پست
فقط خوب مسواک بزن که مثل من پوسیده نشه

مال شما پوسیده شد؟ از همین هم میترسم میگن ارتودنسی باعث پوسیدگی میشه البته قبل شروع کارای درمانیم رو انجام دادم الان فعلا دندون پوسیده ندارم کلا همه دندونام یا عصب کشی هست یا ایمپلنت و روکش یا پر شده دندونی ندارم که کاری روش انجام نشده باشه ولی باشه ممنون سعی میکنم خوب مسواک بزنم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم شهر؟ من تهرانم

یکی از استانهای اطراف تهران

قریشی گفت کلا ۸۰ م

خواهرم جای دیگه میره ۶۰ م

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

آره من از فرداش شروع شد هی وخیم شد تا روز چهارم که کم کم خوب شدم و سر یه هفته کامل رفع شد دردم

کلا حوصله درد دندونپزشکی ندارم ولی ممنون که گفتی دردش پس شدید هم هست تا حدودی که میگی وخیم شد خدا کنه زودتر تموم شه این یک هفته

قریشی تهران؟اسمشو زیاد شنیدم

آره

البته تو شهر ما هم مطب داره

#دور از تو بادا اهرِمَن، ایرانِ مَن || #خلیج_همیشه_فارس || ناتانائيل، بکوش که عظمت در نگاه تو باشد نه در چیزی که به آن می نگری...ناتانائيل، تنها خداست که نمی توان در انتظارش بود. در انتظار خدا بودن یعنی در نیافتن اینکه او را هم اکنون در وجود خود داری...✿✿✿ _بخشی از کتاب مائده های زمینی اثر آندره ژید || elvabeaute ✿✿✿ آیدی آنلاین شاپمونه ممنون میشم حمایت کنید||

ببخشید میپرسمشما چند تا دندان عصب کشی و روکش شده داشتید؟منم میخوام انجام بدم ولی عصب کشی روکش انجام ...

عزیزم من سه تا عصب کشی و چهار تا ایمپلنت و پنج تا روکش دارم میشه با روکش و ایمپلنت هم انجام داد ولی قبل از انجام کار ارتودنسی باید کارهای درمانیتون رو انجام بدید و بهداشت رو بعد از ارتودنسی رعایت کنید که دندوناتون دچار پوسیدگی نشن چون در زمان ارتودنسی باید از مسواک های بین دندانی استفاده کنید و نخ دندان باریک بکشید و شب ها دهان شویه استفاده کنید که دندوناتون دچار پوسیدگی نشه هر چند که این مراقبت ها بدون ارتودنسی هم لازم هست ولی باید بعد از ارتودنسی بیشتر رعایت کنید که در حین و بعد از ارتودنسی دچار پوسیدگی نشید که نیاز به درمان پوسیدگی نداشته باشید که سختتون بشه من تهران هستم دکتر علی تهرانی

عزیزم من سه تا عصب کشی و چهار تا ایمپلنت و پنج تا روکش دارم میشه با روکش و ایمپلنت هم انجام داد ولی ...

خیلی ممنون بابت توضیحات 🙏

امیدوارم جوری که دلخواهتونه بشه

من دندان هام فاصله داره دندان شماره ۲ من هم کوچیکه اصطلاحا بهش میگن میخی

چند روز پیش دندانپزشکی رفته بودم، کارشم ارتودنسی نبود فقط نظر داد گفت میتونی کامپوزیت کنی اما بخاطر مشکلای فک پایینت باید ارتودنسی کنی

حالا نمیدونم ارتودنسی انجام بدم یا کامپوزیت

خیلی ممنون بابت توضیحات 🙏 امیدوارم جوری که دلخواهتونه بشهمن دندان هام فاصله داره دندان شماره ۲ من ه ...

عزیزم ممنونم ایشالله همچنین برای شما🙏

بهتره پیش متخصص ارتودنس معاینه بشید من دندونام خیلی فاصله دار بود میخواستم لمینیت کنم دکتر گفت خیلی پهن میشه کمی هم دندونام شیب دار بود دکتر گفت لمینیت خوب نمیشه فک پایین رو اصلا نباید انجام بدی فک بالا هم سو سو میشه ولی اگر ارتودنسی کنی فاصله ها کمتر بشه و دندونها به هم نزدیک تر بشه میتونی لمینیت کنی گفت با ارتودنسی فاصله ها کامل بسته نمیشه ولی تا هفتاد هشتاد درصد بسته میشه اینو دندانپزشک زیبایی گفت ولی متخصص ارتودنسی گفت ما تلاشمون روی صد در صد هست ولی ده درصد برگشت نتیجه در مورد دندان های فاصله دار طبیعیه ولی برای جلوگیری از برگشت باید به مدت ۵ تا ۷ سال از ریتینر پشت دندان ها استفاده بشه اگر مشکلات فکی دارید بهتر حتما متخصص ارتودنسی ببینه چون کامپوزیت فقط برای دندنونای صاف و مرتب و ریز بدون کجی و نامرتبی نتیجه خوب میشه کیسهای سخت مثل نامرتبی دندان فاصله دار شیب دار بهتره ارتودنسی انجام بشه

عزیزم ممنونم ایشالله همچنین برای شما🙏بهتره پیش متخصص ارتودنس معاینه بشید من دندونام خیلی فاصله دار ...

خیلی ممنون خیلی توضیحات خوبی دادید 🙏

دقیقا مشکل منم همینه که اگه لمینیت یا کامپوزیت کنم، دندان هام بزرگ میشه و طبیعی نیست.

حتماً میرم یه متخصص ارتودنسی نظرشو بدونم

من قبلاً برای مشکل فکم ارتودنسی انجام داده بودم، اما برای مشکل دندانم انجام ندادم حقیقتش هم حوصلشو نداشتم چون سنم کم بود هم نمیتونستم به خانوادم فشار بیارم، ولی خوب اون موقع متخصص میگفت برای دندان هات هم ارتودنسی انجام بده.

اون موقع پیش جمیلیان انجام داده بودم، حالا اینجا در موردش خوب نمیگن نمیدونم دوباره برم پیشش یا نه. تهرانم

آرزوی بهترین ها برای شما