2777
2789
قبل دفع ژل لیدوکایین بزن و بعد از اون پماد انتی هموروییدپماد انتی همورویید رو چند بار در روز بزنو حت ...

شربت لاکسی ژل میخوردم تا یکم قطعش میکنم دفعماولش سفت میشه

🍃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اصلا یبوست نیستم یه دو هفته خوبم دوباره برمیگرده زخمش و تا چند ساعت درد داره

راستی انتی فیشر رو با دست بزن با اپلیکاتور نزن زخمت بدتر می شه

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

بفد از دفع بزنم؟ ببخشید ولی بعد از دفع انگاراپلیکاتور داخل نمیره بواسیر هم دارم

میدونم چی میگی...ن هر موقه...فقط روزی یکی استفاده کن...بعد دو روز نتیجشو میبینی...برای من ک خیلی خوب بود...دکتر برام نوشت گفت استفاده کن خوب نشدی عمل...

اما واقعا خوب شدم....هر وقتم میبینم میخوام یکم اذیت شم دوباره استفاده میکنم چند روز

این پمادا خوبن حتما استفاده کن اون زخم خوب نشده که برمی گرده دو هفته بزن روزی دوبار

اره من هر سری میرم دکتر تا میبینم خوب میشم قطع میکنم همه چیو

پماد رکتول

آنتی هموروئید

باریج

همه اینارو میزدم ولی روزی یک بار در حد یک هفتاکمتر

🍃

اره من هر سری میرم دکتر تا میبینم خوب میشم قطع میکنم همه چیو پماد رکتول آنتی هموروئید باریج همه اینا ...

نه نباید قطع کنی وگرنه بدتر می شه

مادرم حامله نیست لطفا سوال نفرمایید⛔️

میدونم چی میگی...ن هر موقه...فقط روزی یکی استفاده کن...بعد دو روز نتیجشو میبینی...برای من ک خیلی خوب ...

اره شیاف ام جی باریج هم دارم حتما دوباره استفاده میکنم فکر میکردم تاثیری نداره شیاف

🍃

ن ندارم فعالیت خاصی

همینه دیگه. سعی کن هرروز بری پیاده روی یا ورزش کنی. میوه و سبزی و اجیل بخور. سعی کن غذاهای گیاهی بیشتر بخور چای کمرنگ هم خوبه روده رو بکار میندازه ولی اب کافی هم بخور که یبوست نشی. عضلات ناحیه مقعدتم منقبض نکن سعی کن شلش کنی

همینه دیگه. سعی کن هرروز بری پیاده روی یا ورزش کنی. میوه و سبزی و اجیل بخور. سعی کن غذاهای گیاهی بیش ...

ممنون از راهنماییتون

واقعا درد بدیه هیچی آرومش نمیکنه حداقل مریضی های دیگ یه مسکن میخوری اروم میشی ولی این تا خودش نخواد اروم نمیشخ

🍃