2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

درآمد که زیاد داره اینطور نیست ... کار توی حتی مرکز بهداشت روستا هم ماهی چهل پنجاه هست .. دختر خاله ...

خیر به هیچ وجه اونایی که ژلو بوتاکس میزنن نه، پزشک عمومی عادی با کشیک درمانگاه همینقدر داره تازه اگر هر ماه حقوقشونو بدن

اونا طرح هستن که الان روستا هستن اونا که دیگه بدتر فعلا ماهی ۲۰ خورده ای میگیرن بسته به جایی که هستن

خیر به هیچ وجه اونایی که ژلو بوتاکس میزنن نه، پزشک عمومی عادی با کشیک درمانگاه همینقدر داره تازه اگر ...

والا دختر خالم پزشک عمومیه 😐 حقوق ثابت بیست تومنه کارانه خیلی بیشتر از حقوق ثابت شونه عزیزم

...

میخواستم بدونم شما چه سالی کنکور دادین؟چون یکی دو ساله شرایطش فرق کرده و اینکه چند ساعت مطالعه داشتید و در روز برنامه تون چطور بود؟؟؟من خیلی نوسانی میخونم و ساعت مطالعه بالایی ندارم و کلاس سالیانه میبینم ....الان نیمسال دوم دوازدهم رو باید بخونم و یازدهم هم باید بخونم برای کنکور دروس تخصصی رو و کمی هم نهایی هارو پیش بردم ....یه سال از درس دور بودم به نظرتون تا کی کنکور رو جمع کنم خوبه ؟؟من الان مشکلم اینه بین ساعت مطالعه ۶ ساعتم و. کلاس سالیانه و است نتونستم خوب تعادل برقرار کنم تا تعداد تستم بالا بره به نظرتون اول خیلی سریع کلاس های سالیانه رو تا آخر بهمن ببینم و درس های تخصصی کنکور رو جمع کنم تا اواسط اسفند و از اونجا تمرکزم رو رو تست زنی بیشتر کنم بهتر نیست؟؟البته الآنم است میزنما ولی بیشتر تمرکزم رو پیشروی دروس میزارم و سرعت بیشتری میدم به اموزشم

و اینکه به نظرتون در کنار رشته پزشکی میشه کار های دیگه ای هم کرد؟؟مثلا بری سراغ یه هنری کلاسی چیزی؟؟؟یا مثلا بخوای ازدواج کنی و به خونه داری برسی پزشکی میزاره یا فقط باید تمرکز صدا رو بزاری رو درس خوندن؟