2777
2789
عنوان

متأهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 44 پست

میرم مغازش سر میزنم خیلی خوشحال میشه و تحویلم میگیره

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ارایش کنم و لاک بزنم لباسای مجلسی بپوشم 😂البته قبلش شام خوشمزه هم پخته باشم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ک وقتی از هم دوریم اون بیشتر پیام بده و زنگ بزنه :(

همه چیزش خوبه جز این ی مورد.

-تماس گیرنده زندانی میباشد-امیدوارم هیچوقت این صدا رو پشت گوشی نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعا کنید🤍 خدایا اگه من ب جای تو بودم دلم ب حال این بندت میسوخت بجنب قربونت برم بجنب🖤

خخخ ن شوخیدم،اول و اول و اول اخلاق خوبشه بعد چیزا دیگه

میخوام تحقیق تکمیل کنم واسه مقاله . ولی جواب درستی از کسی دریافت نمیکنم . احتمالا نمیتونم سوالم درست بیان کنم . منظورم در لحظه هست . چه کار خاصی هست که انجام بده حس عشق بهت میده

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

ک وقتی از هم دوریم اون بیشتر پیام بده و زنگ بزنه :(

همه چیزش خوبه جز این ی مورد.

-تماس گیرنده زندانی میباشد-امیدوارم هیچوقت این صدا رو پشت گوشی نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعا کنید🤍 خدایا اگه من ب جای تو بودم دلم ب حال این بندت میسوخت بجنب قربونت برم بجنب🖤

میخوام تحقیق تکمیل کنم واسه مقاله . ولی جواب درستی از کسی دریافت نمیکنم . احتمالا نمیتونم سوالم درست ...

غر نزنه سرم

باهام مهربون باشع

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

اشپزی میکنم(چون خیلی کم اشپزی میکنم😂) موقع رابطهموقعی که خوراکی براش میبرمکلا مردا خیلی سطحی ان بنظ ...

بستگی داره ، اینقدر براش غذا درست نکردی که براش محبت حساب میشه 😅 ولی کسی که هر روز غذا درست میکنه قطعا یه عادت میشه برای همسرش و نه محبت