2777
2789
عنوان

متأهل ها

| مشاهده متن کامل بحث + 774 بازدید | 44 پست

میرم مغازش سر میزنم خیلی خوشحال میشه و تحویلم میگیره

من یه خانوم خوشبختم که یه همسر زحمتکش و خوب دارم ما دوتا گلپسر هم داریم که از ته دل دوستشون دارم و منتظر اتفاق ها و خبرهای خوب در مسیر زندگیمون هستیم❤️❤️❤️❤️ دوستتون دارم از ته قلب ❤️❤️❤️❤️

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

ارایش کنم و لاک بزنم لباسای مجلسی بپوشم 😂البته قبلش شام خوشمزه هم پخته باشم

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده

ک وقتی از هم دوریم اون بیشتر پیام بده و زنگ بزنه :(

همه چیزش خوبه جز این ی مورد.

-تماس گیرنده زندانی میباشد-امیدوارم هیچوقت این صدا رو پشت گوشی نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعا کنید🤍 خدایا اگه من ب جای تو بودم دلم ب حال این بندت میسوخت بجنب قربونت برم بجنب🖤

خخخ ن شوخیدم،اول و اول و اول اخلاق خوبشه بعد چیزا دیگه

میخوام تحقیق تکمیل کنم واسه مقاله . ولی جواب درستی از کسی دریافت نمیکنم . احتمالا نمیتونم سوالم درست بیان کنم . منظورم در لحظه هست . چه کار خاصی هست که انجام بده حس عشق بهت میده

چنقده تو قشنگی🥺(کاربری متعلق به دونفر است) مهم نیست چقد طول بکشه مهم نیست چطوری پیش بره مهم آخرشه که اونی میشه که من میخوام . تو تمام منی

ک وقتی از هم دوریم اون بیشتر پیام بده و زنگ بزنه :(

همه چیزش خوبه جز این ی مورد.

-تماس گیرنده زندانی میباشد-امیدوارم هیچوقت این صدا رو پشت گوشی نشنوید لطفا برای آزادی همسرم دعا کنید🤍 خدایا اگه من ب جای تو بودم دلم ب حال این بندت میسوخت بجنب قربونت برم بجنب🖤

میخوام تحقیق تکمیل کنم واسه مقاله . ولی جواب درستی از کسی دریافت نمیکنم . احتمالا نمیتونم سوالم درست ...

غر نزنه سرم

باهام مهربون باشع

یه گره بزرگ تو زندگیمه ممنون میشم دعا کنین حل بشه چون تنها راهش معجزه خداست 💛مرسی مهربونا معجزه کررررد 😍

اشپزی میکنم(چون خیلی کم اشپزی میکنم😂) موقع رابطهموقعی که خوراکی براش میبرمکلا مردا خیلی سطحی ان بنظ ...

بستگی داره ، اینقدر براش غذا درست نکردی که براش محبت حساب میشه 😅 ولی کسی که هر روز غذا درست میکنه قطعا یه عادت میشه برای همسرش و نه محبت