2821
2789
اخه تو عکس سونو به وضوع مشخص بود زدم توگوگلم گفته بود دختر این شکلیه شمام ایطور بود؟

به من گفت مدل لگنش دخترونست و احتمالا دختره

خودمم به نظرم دختر اومد تو سونو

بعد سلفری دادم و اونجا متوجه شدم پسره

الانم که پسرم دنیا اومده پنج ماهشه💙

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

به من گفت مدل لگنش دخترونست و احتمالا دخترهخودمم به نظرم دختر اومد تو سونوبعد سلفری دادم و اونجا متو ...

اخی عزیز دلم خدا حفظش کنه

من کل علایمم با دختر میخونه بعد از رو لگن نگف از رو ناک گف خیلی هم وضوح داشت گرچه خودم حس میکردم بگه پسر ولی گف دختره

عزیزم احتمالا برای شما هم پسره مبارک باشه💙😍 میشه اگه درست بود بهم بگی؟ برای جنسیت بچه دومم میخوام♥ ...

باشه گلم من ی دختر دارم20ماهشه این بچمم خدا داده خیلی ناخواسته بوده دلم میخواد جنسشون جور بشه

اخی عزیز دلم خدا حفظش کنهمن کل علایمم با دختر میخونه بعد از رو لگن نگف از رو ناک گف خیلی هم وضوح داش ...

ی خانمی قبلاً نی نی سایت بود ک از عکس آنتی تشخیص میداد دقیقم میگفت پول میگرفت البته برامنو سر دخترم درست گفت