2777
2789

با دکتر پوست مشورت کن و سر خود استفاده نکن اصلا

فَاصبِر اِنَّ وَعدَالله حق وَلایَستَخِفنَّک الَّذینَ لایوقِنون...... مُهری از مِهر ❤حسین(ع) ❤حک شده بر یاقوت دلم .. از ازل تا به ابد شکر کنم حکاک را❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شنیدم واسه جای جوش نیست برای جوشه. 

من حلیم رو با دارچین میخورم شما دوست داری با نمک بخور یا با شکر بخور. 😂تصورم از بعضی از نی نی سایتی ها پشمک حاج عبدا... هست تو همه تاپیکا پشماشون میریزه ولی بازم پشم دارن برای تاپیک بعدی 🤣🤣🤣🤣. آهای تویی که پاچه میگیری چخه چخه. 

ژل ترتینوئین همون چیزی هست که پوست من رو برای همیشه نابود کرد. ازش متنفرم. این همه چیز رفتی ترتئینوئین مصرف میکنی 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.
ژل ترتینوئین همون چیزی هست که پوست من رو برای همیشه نابود کرد. ازش متنفرم. این همه چیز رفتی ترتئینوئ ...

خوب دوستم شما یه محصول معرفی کن البته من نمیتونم زیاد هزینه کنم مثلا کرم مارک بخرم

یعنی پوستتوچیکارکرده؟

پوستم نازک شد تا یه هفته قرمز بود بعدش هم لک آفتاب سوختگی زد دیگه هیچ وقت پوستم مثل اول نشد. پوستم الان حساس شده شدیدا. با نور لپ تاپ و موبایل هم میسوزه. خلاصه اینقدر پشیمونم اما دیگه گذشته برنمیگرده 

تصمیم گرفتن دست خودمان نیست. تنها چیزی كه باید درباره اش تصمیم بگیریم این است كه با روزگاری كه نصیب ما شده است ، چه بكنیم.

چیزهای طبیعی استفاده کردی؟؟ من قبلا یه ماسک استفاده میکردم به نام آکنین هم برای جوش خوب بود هم جای جوش. یه زمانی یه ژل گیاهی یه نفر بهم داد بهترین چیزی بود که در کل عمرم دیدم و دیگه متاسفانه اون موسسه اون رو دوباره درست نکرد چون میگفت گرون در میاد . از دارو گیاهی سینا گرفتم. جوش رو میبرد بدون اینکه هیچ جایی از جوش بمونه من بودم به سازنده ش نوبل میدادم ولی حیف که دیگه نساختنش 

https://www.chetor.com/59093-از-بین-بردن-جای-جوش/

شما فکر کنم دنبال راه حل سریع هستید برای همین هم از ژل استفاده میکنید. معمولا لایه بردار استفاده میکنن یعنی کرمهای آلفاسید. ولی توصیه میکنم اگر به دنبال درمان جوش یا جای اون همراه با لایه برداری هستید بهتر هست که پاییز انجام بشه الان برین بیرون صورتتون میسوزه 

شما برای جوش میخواین یا جای جوش؟؟ 

من به همه برای جوش روغن تی تری رو معرفی میکنم من دختر عمه م و دختر خاله همین رو استفاده کردن خوب شدن. شما هم روغن و ژل شستشوش روبگیر.استفاده کن. اولش همه جوشهات میریزه بیرون بعد خوب میشی. مارک اوریفلیم هر دو استفاده کردن