banuyegolllll مدیر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15101 عنوان نی نی یار | مشاهده متن کامل بحث + 868 بازدید | 90 پست @niniyar لطفا تاپیک منو برگردونید.. ممنون میشم « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔 1404/10/29 | 12:21 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
silentbutterfly عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 2337 [QUOTE=] اره اگه برا شمام باعث. ننگم ک بمیرم😭😭😭 [/QUOTE]این چه حرفیهیعنی شما همون مادر زن هستی؟ 🦋آناهیـــتا🦋 پروف خودمم طرفداران کودک همسری ، زن ستیز ها و افرادی که افکار پارینه سنگی دارن با من بحث نکنید وقت ، نت و کاربریم مهم تر از شماست🙂
شکوه_السلطنه_ثانی عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 394 اره هفتا یکی دانشجوی دندونپرشکیه.. سه تا بچه هام.. ک گواهینامه گرفتن.. یه لگنی انداختیم زیر پاشون.. ... منم گفتم لیست رویاهاتو کامل برامون بنویسشخصا با چشم دل میخونم و با آغوش باز بهت توهین میکنمتا حالیت بشه احمق و زودباور نیستن کاربرا
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15101 نگفتی راننده دارم حقیر بدبخت؟ ن.. گفتم با سه تا راننده میام میبرمتون 👌حقیر بدبختم باش..چرا با این حقیرحرف میزنی..خب نزن... . « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15101 منم گفتم لیست رویاهاتو کامل برامون بنویسشخصا با چشم دل میخونم و با آغوش باز بهت توهین میکنمتا حالیت ... توهین کن.. به پوشک بچه هام « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
شکوه_السلطنه_ثانی عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 394 ن.. گفتم با سه تا راننده میام میبرمتون 👌حقیر بدبختم باش..چرا با این حقیرحرف میزنی..خب نزن... . میای میبریمون؟😂کجا میبریمون کبری/مادرزن جان؟
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15101 [QUOTE=] اره اگه برا شمام باعث. ننگم ک بمیرم😭😭😭 [/QUOTE]این چه حرفیهیعنی شما همون مادر زن هستی؟ ن.. من اون نیستم.. به خدا نیستم.. اصلا مادرزن کی هست.. اولین کاربری منه... قبل اینم اصلا سایت نبودم.. « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
شکوه_السلطنه_ثانی عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 394 توهین کن.. به پوشک بچه هام بچه هات مگه دانشجو نبودن؟😁آخریه که ۹ سالش بوداووه شما که انقد پولدار و غنی هستی یکم ماهی بخور حافظه ات قوی شه
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15101 میای میبریمون؟😂کجا میبریمون کبری/مادرزن جان؟ دیگه.. هرجا.. ک خواستی.. شکووه جان.. ارزشتو با یه اشتباه ننداز.. خدا جای حق نشسته هااا.. حواست باشه 👌 « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
شکوه_السلطنه_ثانی عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 394 دیگه.. هرجا.. ک خواستی.. شکووه جان.. ارزشتو با یه اشتباه ننداز.. خدا جای حق نشسته هااا.. حواست باشه ... رو تایپ کردن و جمله بندیت یکم کار کن مامان خانومکمترم مارو حواله بده به خدا و پیر و پیغمبر😂تا خودت شروع نکردی به اراجیف گفتن و لاف زدن کسی کاری بهت نداشت
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15101 بچه هات مگه دانشجو نبودن؟😁آخریه که ۹ سالش بوداووه شما که انقد پولدار و غنی هستی یکم ماهی بخور حافظه ... بله بله.. بچه هام.. سع تا دانشجو دارمیکیشون..دندون پزشکی..دوتا شونم حقوق...بچهکپچیکمم کلاس سومه..از نظر تو..چند ساله میشه خب بگو. . « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15101 رو تایپ کردن و جمله بندیت یکم کار کن مامان خانومکمترم مارو حواله بده به خدا و پیر و پیغمبر😂تا خودت ... حرفو انداختم زمین.. صاحبش جمش کرد.. 👌 « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔
شکوه_السلطنه_ثانی عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 394 بله بله.. بچه هام.. سع تا دانشجو دارمیکیشون..دندون پزشکی..دوتا شونم حقوق...بچهکپچیکمم کلاس سومه..از ... ماشالله چه خوش زااتاپیک قبلی مدال افتخارتو تقدیم کردم که
شکوه_السلطنه_ثانی عضویت: 1401/06/08 تعداد پست: 394 حرفو انداختم زمین.. صاحبش جمش کرد.. 👌 وای باورم نمیشه وایسادم اینجا دارم با یه معلوم الحال بی سواد بحث میکنمروز خوش دخترک متوهمروز خوش
banuyegolllll مدیر استارتر عضویت: 1404/03/14 تعداد پست: 15101 رو تایپ کردن و جمله بندیت یکم کار کن مامان خانومکمترم مارو حواله بده به خدا و پیر و پیغمبر😂تا خودت ... خوبه اسم نیوردم.. شما چرا بخودت گرفتی.. بانو خانوم😂😂😉 « تا اطلاع ثانوی کاربری خاموش میشه حلال کنید بچه ها & 💅🚶💔