2777
2789
عنوان

لیزر

| مشاهده متن کامل بحث + 454 بازدید | 53 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

سالی یکبار چیزی نیست نیم ساعت وقت نمیگیره تمیزی و بدون مو بودن ارزش داره

هعععی من برای صورتم رفتم لیزر صورتم پر شد از موی کلفت مشکی مردونه اسم لیزر الان میاد جیغ میزنم

از واقعیت به اینجا پناه میاریم !
هعععی من برای صورتم رفتم لیزر صورتم پر شد از موی کلفت مشکی مردونه اسم لیزر الان میاد جیغ میزنم

صورت موهاش کرکی هست اصلا نباید انجام داد

در این دنیا افراد شجاع میمیرند افراد باهوش دیوانه میشوند و دنیا پر از احمق های خوشحال است ! [آرتور شوپنهاور]

سلام، من بعد از جلسه اول لیزر حدود ۷۰ درصد ریزش مو داشتم دستگاهم رولی اشنایدره ممکنه مجددا برگشت مو ...

اره منم شنیدم میگن رولی خوب نیست

مثل افسانه ها ؛ آخر داستان نجاتم بده...

نهههه باید اول شیو میکردی ی مدت طولانی تا موهات ضخیم بشه بعد میرفتی من الان تازه میخوام برم برای صورت از۲۲سالگی فقط شیو کردم صورتمو الان دیگ۲۶سالمه ضخیم شده موهاش

سلام، من بعد از جلسه اول لیزر حدود ۷۰ درصد ریزش مو داشتم دستگاهم رولی اشنایدره ممکنه مجددا برگشت مو ...

جلسه اول معمولا یهو ریزش داری

باید تا جلسه دهم بری ک نتیجه ببینی بری تو شارژ

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز