2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

عه؟ چند جلسه رفتین؟ من زیر بغلم در حد 3،4 تا تارمو بود ولی بازم نوبت گرفتم که زیاد نشه یه وقت ولی بی ...

ببین هیچ لیزری صد در صد نیست که فقط دوره هاش کمتر میشه مثلا هر دوماه بعد میشه هر شش ماه بستگی به بدنتم داره لیزر فقط تار موهارو نازک میکنه

بیکینی اره از بین برد اما هر سه ماه میرم شارژ

یکسال بیشتره رفتم

ببین هیچ لیزری صد در صد نیست که فقط دوره هاش کمتر میشه مثلا هر دوماه بعد میشه هر شش ماه بستگی به بدن ...

آهااا، من تیتانیوم میرفتم کل بدن،همه جا اوکی شد جز صورت و بیکینی، حالا پکیجی که برداشتم زیر بغل هم بود گفتم همین چندتاروهم لیزرکنم 😅🤦🏻♀️

مثلا بیکینی کامل از بین رفته؟ چقدر از شارژتون میگذره؟

قبلا کامل رفته بود در حد ده بیستا دونه نهایتا سبز میشد الان دوسالی میشه کلا نرفتم ولی برگشتش در حد موهای خیلی نازک و کرکیه موی ضخیم دیگه ندارم

مردم هرگز خوشبختی خود را نمی‌شناسند اما خوشبختی دیگران همیشه جلوی دید آنهاست  به داشته های خود عمیق تر نگاه کنید   
آهااا، من تیتانیوم میرفتم کل بدن،همه جا اوکی شد جز صورت و بیکینی، حالا پکیجی که برداشتم زیر بغل هم ب ...

خیلی بهتر از قبل میشه حتما کندلا برو من تول الکس میرفتم دیدم جواب نگرفتم کندلا رفتم