2821
2789
هم سرکلاژ هم پساری؟ جالبه نشنیده بودم ، استراحت مطلق بودی؟

دکترم خیلی محتاطه و برای همه همین کارو میکنه، دکتر معروفیه ، منم چون سنم بالا بود دیگه میخاستم خیالم راحت باشه و راضی بودم که هر کاری بکنه که دیگه مشکلی پیش نیاد من خودم هم استراحت رو جدی گرفتم و مخصوصا تا دو ماه بعد سرکلاژ استراحت مطلق بودم البته حوصلم سر میرفت هفته ای یک بار ایناست ماشین بیرون میرفتم ولی خونه مامانم استراحت بودم. البته همه چی بستگی به حال خود آدم هم داره . من با طول سرویکس ۳۴ در هفته ۱۲ سرکلاژ شدم، شما طول سرویکست چنده؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دکترم خیلی محتاطه و برای همه همین کارو میکنه، دکتر معروفیه ، منم چون سنم بالا بود دیگه میخاستم خیالم ...

الان که سن بارداری خیلی پایین ۸ هفته ام ولی چون سابقه زایمان زودرس دارم دکترتشخیص داده ۱۲ هفته سرکلاژ کنم

فقط 14 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
من میرفتم خودمو خیلی قرنطینه نکردم و کارای خونه رو شوهرم انجام میداد

اتفاقا من الان قرنطینه ام😅ولی سرکلاژ کنم گاهی بیرون میرم خیلی سخت میشه این جوری

1
5
10
15
20
25
30
35
40
الان که سن بارداری خیلی پایین ۸ هفته ام ولی چون سابقه زایمان زودرس دارم دکترتشخیص داده ۱۲ هفته سرکلا ...

من منظورم سن خودم بود 😀، منم همین مشکل زایمان زودرس داشتم و درواقع سرکلاژ پیشگیری کننده انجام دادم. اما کار درسته حتما انجام بده، منم اون موقع کلی تو نینی سایت از همه راجع به سرکلاژ و مقدار استراحت مطلق میپرسیدم چیزی که دیدم اینه که به امید خدا اگه کار خطرناکی انجام ندی و نسبتا رعایت کنی هیچ اتفاقی واسه سرکلاژ نمیوفته فقط اون موقع شنیدم نخ خوب دکتر استفاده کنه و دوخت دوبل بزنه خیلی بهتره

تو چند هفته سقط کردی؟؟؟ من تو 25 هفته و 16 هفته و 22 هفته سقط کردم

جدی😑۳تااااا؟ من ۱دونه دختر ۱۹هفته

1
5
10
15
20
25
30
35
40
جدی😑۳تااااا؟ من ۱دونه دختر ۱۹هفته

اره اولی که نفهمیدن زایمان زودرس دارم تو 25 هفته بود دومی دوقلو بود فرداش میخواستم برم سرکلاژکنم گفت برو سونو رفتم گفت دیره دهانه رحم یک سانت باز شده سومی پسرم بود که با سرکلاژ و استراحت مطلق سالم ب دنیا اومد تو 38 هفته چهارمی سرکلاژ کردم ولی استراحت مطلق نبودم تو 22 هفته کیسه آبم پاره شد

انشاالله ک ب سلامتی شما زایمان میکنی ولی تاجایی که میتونی استراحت داشته باش

یه روز خوب میاد❤️
2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز