2777
2789
عنوان

خواهرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 184 بازدید | 22 پست
وای خواهرشوهرای منم خودشونو دانای دهر میدوننمن اصلا باهاشون همکلام نمیشم ی لبخند میزنم ب حرفاشون میب ...

اخه این وقتی دهنشو وا میکنه حرف میزنه انقدر چرت و پرت میگه شوهرم خجالت میکشه ولی حتی توی مسایل خواستگاری هم این بجای پدر ومادرش حرف میزد و واقعا ابروریزی بود

لطفا برای حاجت روا شدنم ۱ صلوات بفرستین ممنون

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

کلا خانواده شوهر همین حرفو اگه خواهر یا مادرت میزد حساس نمیشدی

مشکل من با اینه که این خانم چیزایی که بدیهی هستن و حتی بچه ها هم میدونن رو جوری میگه انگار من نفهمم.کسی که توی مسایل خواستگاری اجازه نده پدرومادرش صحبت کنن و فقط خودش حرف بزنه اونم بی ربط و بی معنی که حتی شوهرم خجالت میکشید بنظرم نباید این بدیهیات رو به من بگه

بگو چشم حواسم هست حتماباید حرص بخوری من قبلا اینطور بودم العان که سنم رفته بالا میگم خب فلان چیز انق ...

اخه عشقم این فکرمیکنه از همه بیشتر میفهمه دوبار بهش گفتم چشم الان اینجوری میکنه

بیخیال بابا چقد درگیر ی حرفای بی اهمیت میشید خاله زنک بازیا چیه اونم دوست داره ک اینو گفته شل کبابا ...

از من متنفره.نگران برادرشه که نکنه بخاطر من تودردسر بیفته

بابا خواهر شوهرت هیچ تو دلش نیست توروخدا این چیزای مسخره اینقدر گنده نکنین یروز ب خودتون بیاین ببینین زندگیتون ب باد رفته گفته مراقب باشی مطمن باش فکر نکرده تو نفهمی اینقدر برای خودت سردرد نتراش

ببین خواهر شوهر منم یه مدت گیر داده بود تا میدیدیم همو مثلاسلام خوبی تو خونه داری چکار میکنی، بعد این سوال دو بار سه بار هی تکرار شد منم میگفتم ول کن ینی چی این درجا میگه تو خونه داری چکارمیکنی منظورش چیه چرا از بقیه تو جمع نپرسید تو خونه فکر کردم گفتم دفعه بعد پرسید چی بگم باز دفعه بعد گفت گفتم تو خونه مثل شما میخورم میخوابم دیگه نپرسید، شما العان برای دفعه بعد اگر چیزی تکرار شد فکرکن مثلا بگو دفعه اول گفتید دیگه حواسم هست من چی دارم به بقیه بگم میفهمه از این بحث خسته شدی

ببین خواهر شوهر منم یه مدت گیر داده بود تا میدیدیم همو مثلاسلام خوبی تو خونه داری چکار میکنی، بعد ...

ممنون از راهنماییتون عزیزم

درسته باید اینجوری جواب بدم