2777
2789

خب چه مزیتی داره با یه سیاه پوست فرار کردن مگه؟

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم(یه دوره ی طولانی خودمو گم کرده بودم باید از اونایی که دعا کردن برام متشکر باشم الان خیلی بهترم😊 خدایا شکرت...)

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

فرار به کجا؟

_INTJ 🟥عضو جدید نیستم کاربری چهارمم هست. 🟥جامعه تا حدی پیش خواهد رفت که به اجبار افراد باهوش راه از فکر کردن منع میکنند تا افراده نادان آزرده خاطر نشوند. 🟥پرورده کورد ام . #هر_بژی_کورد

یعنی ربط رنگ پوستش رو نمیفهمم

ترسناکترین گم کردن، گم کردن خودته... من خودمو گم کردم دعا کنید بتونم پیداش کنم(یه دوره ی طولانی خودمو گم کرده بودم باید از اونایی که دعا کردن برام متشکر باشم الان خیلی بهترم😊 خدایا شکرت...)

خب چه مزیتی داره با یه سیاه پوست فرار کردن مگه؟

فکرم منحرف نشه 3 تا صلوات....✌️

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️
از نظر جذابیت سیاهپوستا بین زنها میگم😂

برا من هیچ جذابیتی ندارن و به نظرم خیلی زشتن

حتی اگه قرار باشه ببرتم ناف اروپا حاضر نیستم باهاش برم

همینجوریش یه شهر بام بَده..تو سمت من باش عذابم نده💔🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶🎶      یکروز بالاخره آخرین کسی که تو رو میشناسه میمیره! و خاطرت برای همیشه فراموش میشه....! پس از زندگیت لذت ببر❣️