2777
2789
عنوان

درد زایمان

| مشاهده متن کامل بحث + 379 بازدید | 30 پست
آخه الان شوهرم سرکار،فقط منو مامانم هستیم.اگه بخوام برم بیمارستان اصلا نمیدونم بچمو باید چکارش کنم.ب ...

ان شاء الله ک درد زایمانت نباشه، چشم دعا میکنم 🌹

یه صلوات مهمونم کن 🙏  

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزيزم نميخوام بترسونمت اما حتمااا برو بيمارستان و اجازه بده اگه انقباض داري معاينت كنن من دقيقا هفته قبل دردام شروع شد و وقتي رسيدم بيمارستان بعد از اين كه ان اس تي گرفتن و متوجه شديم انقباض دارم اجازه ندادم معاينم كنن و اوناهم واسم سولفات زدن و چند ساعت الكي درد كشيدم بعد خودم بهشون گفتم معاينم كنن و فهميديم كه دهانه رحمم ٧سانت باز شده و بچه خيلي وقته تو كانال گير كرده و اورژانسي سزارين شدم و خداراشكر به خير گذشت و دكترم بعد عمل گفت اگه دير تر سزارين ميشدم ممكن بود اتفاق بدي واسه نيني بيوفته ...

خداجون شكرت به خاطر همه خوبي هات😍❤️
عزيزم نميخوام بترسونمت اما حتمااا برو بيمارستان و اجازه بده اگه انقباض داري معاينت كنن من دقيقا هفته ...

خدا رو شکر که بخیر گذشت خانومی،الهی واسه منم بخیر بگذره.

نی نی بستری هم شد؟؟؟؟؟؟؟

آره عزيزم البته نينياي من دوقلو بودن و يكيشون يك روز بستري شد ولي اون يكي كه تو كانال گير كرده بود امروز قراره ايشالا مرخص بشه 

آره عزيزم البته نينياي من دوقلو بودن و يكيشون يك روز بستري شد ولي اون يكي كه تو كانال گير كرده بود ا ...

ان شاءالله دلت شاد بشه با مرخص شدن نی نی و سایت بالا سرشون باشه همیشه،تو رو خدا وقتی شیرشون میدی واسه منم دعا کن.ان شاءالله این چند روزم بخیر و خوشی بگذره و نی نی سالم و آسون بیاد بغلم

ان شاءالله دلت شاد بشه با مرخص شدن نی نی و سایت بالا سرشون باشه همیشه،تو رو خدا وقتی شیرشون میدی واس ...

ايشالا عزيزم چششششم حتما توام واسه منو نينيا دعا كن عزيزم 😍💕