2821
2789
باشگاه یا گروههای گوهنوردی و پیاده روی و دوچرخه سواری اینجور چیزا چی؟

رفتم بدتر افسرده ام میکنن سطح فکریشون حال بهم زنه (حالا حتما میگی بهانه میارم ولی بخدا همین بوده) ببین اصلا این گروهها میدونی یهو میبینی یه مرد متاهل میریزه بابقیه زنا و دخترا من خییلی بدم میاد

الان چه ربطی داشتشاید یه دلیل اینکه دوست خاصی نداری تنهایی دلیل بر اینه ک ادمارو درک نمیکنی و فاز بز ...

آره درست میگی نمیدونم والا از یه طرف تنهایی و خلا دارم از یه طرفم حوصله ندارم یه سیکل معیوبه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

میفهمم چی میگی

من واقعا موندم چجوری به گروه پیدا کنم باهاشون تعامل کنم از نوع سالم بخدا دغدغه امه مردم به ثروت غبطه میخورند من به کسایی که تعاملات خوب دوستان خوب اجتماع سالم روان سلام دارن

من واقعا موندم چجوری به گروه پیدا کنم باهاشون تعامل کنم از نوع سالم بخدا دغدغه امه مردم به ثروت غبطه ...

تو سن شما سخته،نه که بگم سنت زیاده کلا از دانشگاه به بعد سخته،دوستا و گروههای دوستی خوب معمولا یا از دانشگاه برا آدم میمونه یا مدرسه،ولی باید با یه سری آدم یه فعالیت مشترک انجام بدی و آنقدر تکرار کنی که بتونی افرادی که هم فازتن رو پیدا کنی برای من و همسرم تفریح با تور تونست کمک کنه