2777
2789
عنوان

تک فرزندی

| مشاهده متن کامل بحث + 1065 بازدید | 38 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین بستگی داره آینده رو چی ببینیمن به شخص با تک بودن مخالفم بعضی ها میگن باید از 0 تا 100 و برای بچ ...

من زمینامون گذاشتم برا بچم.ی اپارتمان نقلی و ی ماشین کمک منه بهش.حداقل.

بقیشم خودش باید بدست بیاره

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
من تک بودم پول. زیاد داشتم ولی احساس تنهایی داشتم الان سه تا دارم خودم

همش تنهاست کسی هم نداریم بریم بیایم.واقعا دلم کبابه براش.این بی کسی مفرط خودم بیشتر ازار میده.نمیخام مثه من بشه انقدر بی کس و بی پناه.

همش ک ب پول نیس.نمیدونم باز

یه صلوات بفرستین برا خوب شدن حالم  کاربری دست ۳ نفره.لایک نکنین قربون دستاتون  
دقیقا درصورتی که من تا حالا تک فرزند ناراضی یا بی ادب ندیدم خیلی هم خوب تربیت شدن

اصلا کلا چه یکی چه ده تا ... بستگی داره به تربیت والدین ... الان بعضی از ته تغاری ها مگه لوس نیستن؟ اونا خب چندتان چرا اونا لوس میشن؟

من زمینامون گذاشتم برا بچم.ی اپارتمان نقلی و ی ماشین کمک منه بهش.حداقل.بقیشم خودش باید بدست بیاره

بهترین تصمیم و خودت میگیری به حرف بقیه اهمیت نده و کاری که میدونی درست رو انجام بده

منم تک فرزندم ، خیلی به تربیت خانواده ربط داره. تک فرزند لوس زیاد دیدم تک فرزند خوش رفتار هم زیاد دیدم. اگر به هر خواسته فرزندتون در لحظه عمل نکنین و بهش صبر کردنو یاد بدین بنظرم خیلی مؤثره ، من از بچگی اینجوری بزرگ شدم ، گرچه الان با خودم میگم کاش حداقل یه خواهر یا برادر داشتم حتی اگه الانم بدنیا بیاد باز راضیم😂

تک فرزندی بنظرم خیلی چیز خوبی نیست خیلی چیز بدیم نیست ولی تو جامعه ما با این اوضاع اقتصادی کاملا عادیه