2777
2789

هردومون سنمون زیاد نیست اهل خوشگذرونی هستیم

میگه بریم ترکیه با اینکه اقتصادش زیاد خوب نیست ولی از نظر تفریحی بهتراز ایرانه آزادی داره

ما میخواستیم بریم استرالیا ولی گفتن کاراش چند سال طول میکشه میگه این چندسالی ک میگذره جوونیمون هس نباید از دستش بدیم بیا بریم ترکیه

سرمایه مونم یچیزی حدود ۷ ۸ میلیارده

نمیدونم چیکار کنم

میترسم از پس هزینه ها بر نیایم

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هر جا بری بهتر از اینجاست حداقل اعصابت برای نداشت نت خورد نیست

خدایِ قشنگو نازو مهربونم اولا خیلی خیلی دوست دارمممم قده یه دنیاااا بعدشم خدا جونی تا تو کنارمی من از بنده هات هیچ ترسی ندارم((:♥️♥️♥️

تخم مرغ هاتون رو یه سبد نچینید.... برید ببینید میتونید دوری رو تحمل کنید؟ کار پیدا کنید؟ ترکیه ای ها نژاد پرستن، ببینید بهتون کار میدن؟ شما میتونید با ادم های بومی ادغام شید؟ بعدش ک مطین شدید پول هاتون رو خرج کنید... الان ۷ هشت میلیارد راحت جمع نمیشه دیگه... خیلی هزینه های زندگی بالا رفته... سرمایه تون حیفه که توی مدت کوتاه به باغ بدید....اول جوونی هستین.. با احتیاط زندگی کنید...

این کار رو نکن الان تورم در ترکیه وحشتناکه قیمت یک پرس کباب در اونجا ۱ میلیون تومنه حالا قیمت یک پرس کباب رو در اسنپ فود مقایسه کن این فقط کفی روی آبه وقتی رفتی اونجا هزینه زندگی خورد خوراک مالیات عوارض و خیلی چیزهای دیگه رو دیدی آن وقت با خودت می گی عجب اشتباهی کردم 😂😂😂😂😂😂😂

ببین

مستقیم اروپا و... نرید احتمال پشیمونی خیلیهههه

افسردگی و...

بعدم یهو بگید چرا اومدیم

ای کاش میموندیم

چون ما پاسپورتمون اندازه پشمم ک ارزش نداره

نرفتیم یه مدت بمونیم اون کشور مقصد ببینیم چجوریه

اونم قدیما بود میگفت ترکیه بدرد نمیخوره

فلانجا بدرد نمیخوره

معذرت میخوام

هر سگدونی بری بهتر از این مملکته

ک امروز ابش قطعه