2777
2789
ممنونم ازت عزیزم خیلی خوبی❤❤❤از کجا باید تهیه کنم؟ و اینکه میتونم برم خونه مامانبزرگم ایشون برام دود ...

نظر لطفتونه

از مراکز طب اسلامی شهرتون تهیه کن اگه اطلاعی ازش نداری رو اسم کاربریم بزن صفحه اول تاپیکمو بخون

اره مادر بزرگت یا هرشخص دیگه ای میتونه دود کنه برات یسری اداب داره رعایت کنین مثلا تو اتاق دربسته باشه بهتره قران یا حرز جامع همراه پرینت بگیرین همراتون باشه بعد دعای بخورحضرت مریم رو سرچ کن یه فیلم ۶ دقیقه و خرده ای هست صدای ایت الله تبریزیانِ بزارین و بخور دود کنین

دعا زودتر تموم میشه ولی شما ۲۰ دقیقه بمون تو اتاق

چون اتاق پردود میشه کمی سوزش چشم و گلو عادیه ولی اگه دور از جون آسم دارین تو فضای بزرگتر انجام بدین مثل سالن خونتون

مرررررسی مررررررسی حتما اسکرین شات گرفتم از دستوراتت❤❤❤

خواهش میکنم

موفق باشی

یادت باشه برا حاجت روایی بعضیا با حرف زدن ساده یا نذرهای کوچیک ذکرها و دعاهای کوتاه حاجت گرفتن مهم همون ایمان قلبی تون به قدرت خداست و اینکه امیدتون فقط خدا باشه نه بنده های خدا

وقتی امیدتون خدا باشه خودش بهترین وسیله هاشو میفرسته

و اینم یادت باشه که همه ادمها دوس دارن بدون کارخاصی براشون معجزه بشه ولی گاهی برای رسیدن به معجزه باید تلاش کرد

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

خواهش میکنمموفق باشییادت باشه برا حاجت روایی بعضیا با حرف زدن ساده یا نذرهای کوچیک ذکرها و دعاهای کو ...

مرسی عززززیزم

حرفاتون واقعا درسته ... قلبا قبول دارم

خودمم شدیداااا ب خدا توکل کردم و فقط از اهل بیت کمک میخوام از شرّ شیاطین نجاتم بدن

چندین و چندبار بهم اصرار کردن برم پیش فلان سید فلانکارو برام بکنه اما دلم رضانیست میترسم گرفتارتر شم

و شر رو با شر بخوام پاک کنم😔

برام دعاکنین طلسماتی که ب ناحق واسم گرفته شده به اذن الله باطل بشه😔🙏🏼

ممنونم ازت عزیزم خیلی خوبی❤❤❤از کجا باید تهیه کنم؟ و اینکه میتونم برم خونه مامانبزرگم ایشون برام دود ...

سوال آخرتونم جوابش اینه

در مواقع اورژانسی(شخصی که بدحال و مریض) میشه سه روز پشت سرهم دود کرد یا یک شب درمیان تا سه شب اگه مشکل حادی نبود هفته ای یکبار خوبه میتونین دود کنین

مرسی عززززیزمحرفاتون واقعا درسته ... قلبا قبول دارم خودمم شدیداااا ب خدا توکل کردم و فقط از اهل بیت ...

مطمئن باش خدا و اهل بیت خیلی هواتو داشتن و دارن

به خدا نگو مشکلاتت زیاده به مشکلاتت بگو خدای من بزرگه

تحقیق کن اگه واقعا ادم خوب و مومنی هست حتما برو پیشش شاید روش باطلیش خوب باشه اگرم دوس نداری بری این دستوراتی که فرستادم انجام بده از منبع موثق هست گفته برا اینکه مردم پول زیاد به دعانویس ندن و بعضیشون بی نتیجه و.....خود شخص با این راهکارای قرانی از خدا بخواد

مرسی عزززززیزمفقط یِ سوال من بخاطر همین طلسم لعنتی بهترین موقعیت های کاری رو از دست میدم الانم اخرین ...

شخص مورد علاقه اگه منظورتون خواستگار بوده و فکر میکنین بختتون بسته ست راهکارای بخت گشایی اینه

بسم الله الرحمن الرحیم

راهکارهای قرانی برای بخت گشایی:

*سوره ناس ۷ بار/فلق ۷ بار/کافرون ۷ بار/توحید ۷ بار /ایت الکرسی ۷ بار بروی گلاب و نمک بخوانید و با آن غسل کنید یا میتوانید این سوره هارا بروی نمک و اسپند بخوانید و تا ۷ روز دود کنید

* ۱۳۵ بار(به تعداد ابجد فاطمه س) صلوات بفرستید بروی ۱ کاسه گندم و گندم را ببرید زیارتگاهی که کبوتر بخورد، یا میتوان ۱۳۵ صلوات بروی آب بخوانید و بخورید و در خانه آب پاشی کنید ( در سرویس بهداشتی نریزید) و اگر روی نمک خواندید به نیازمند بدهید.

* تا ۴۰ روز، روزی ۴۰ بار سوره فلق بخوانید قبل از اذان مغرب