2777
2789
عنوان

دختر بودن

193 بازدید | 29 پست

سلام

یه موضوعی که درگیرشم اینکه از دختر بودن خودم خوشم نمیاد احساس می کنم به عنوان یک خانم همیشه قربانی هستم در این جامعه چون قوانین و عرف و همه چیز برعلیه خانم ها هست.نسبت به مردها هم خیلی احساس خوبی ندارم خیلی وقت ها فکر می کنم مردها دید منفی و از بالا به پایین دارن به زن ها اکثرا .علاوه بر مردها جدیدا خیلی احساس می کنم که حتی بین خود خانم ها هم خیلی از خانم ها بر علیه هم هستن و حتی اون ها هم مرد ستیز هستن.به نظرم به عنوان یک دختر هر کاری بکنم عده ای زیادی از مردها و خانم ها پیشرفت من رو نخواهند پذیرفت صرفا چون زن هستم.به نظرتون چی کار میشه کرد؟مثلا من هر موقع رانندگی می کنم از فکر از سرم می گذره که هم مردها از زنان راننده متنفرن و هم خانم ها چون لاقل در ظاهر خانم های راننده خیلیاشون انگار با هم مشکل دارن به هم راه نمیدن و دیدم خیلی هم با هم دعوا می کنن و مغرور و طلبکارن نسبت به هم.مردها هم معمولا رانندگی خانم هارو قبول ندارن.اگه تو نظر دهیتون موثره الان ۲۲ سالمه

در کل تو دوره ای داریم زندگی میکنیم که مرد و زن هردو مورد تبعیض و ظلم هستن ما زن ها چون شکننده تر هستیم بیان میکنیم و مردها با یه نقاب میپوشونن در نهایت هردو قربانی سیستم هستیم

زندگی ذره ی کاهیست که کوهش کردیم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به این چیزا زیاد فکر نکن بابا من اصلا نه بهشون فکر میکنم نه کاری به کسی دارم نه کسی به من کاری داره فقط زندگیمو میکنم میرم جلو

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

نزار جنسیتت محدودت کنه

هرکاری دوست داری بکن به حرف بقیه هم اهمیت نده الان خیلیا دارن همه چیزو جنسیتی میکنن فلان چیز پسرونهس فلان چیز دخترونهس ولی اشتباهه

و راجع به اینکه خیلی از قوانین علیه زنانه توی کشورمون،اولا که همه از دست این قوانین عاصی شدن چه مرد چه زن حالا شاید تو برخی موارد زن ییشتر تو برخی موارد مرد بیشتر

ولی در کل خیلیی نسبت به جنسیتت سخت نگیر کار خودتو کن هر جوری شده انجامش بده مطمئن باش میتونی

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

اسی نکته مثبتش اینه تو این قضیه و این مشکلات رو قبول کردی و پذیرفتی که به عنوان یک دختر تو جامعه باید زحمت و تلاشت چند برابر باشه تا به چشم بیاد .( خیلیا هنوز تو افکار قدیمی خودشون موندن و قبول نمیکنند بعضی چیزا واقعا مشکل داره تو جامعه)

مرحله بعد اینه نسبت بهش بی تفاوت باشی و زندگیتو بکنی چون حقیقتا کاری از دست منو تو برنمیاد جز اینکه زندگی خودمونو بچسبیم

در کل تو دوره ای داریم زندگی میکنیم که مرد و زن هردو مورد تبعیض و ظلم هستن ما زن ها چون شکننده تر هس ...

درسته

ولی به نظرم زندگی برای خانم ها به مراتب سخت تره چون خیلی محدود ترن میدونی حتی الانم که شاید یکم اوضاع تغییر کرده و یکم مدرن شده حتی شکل مدرن یافته چیزها هم باز هم به ضرر خانم ها هست

اسی نکته مثبتش اینه تو این قضیه و این مشکلات رو قبول کردی و پذیرفتی که به عنوان یک دختر تو جامعه بای ...

اره پذیرشش خیلی مشکله ولی

خیلی وقته درگیرم هنوز عصبیم می کنه این چیزا و نمی تونم ازشون بگذرم

به این چیزا زیاد فکر نکن بابا من اصلا نه بهشون فکر میکنم نه کاری به کسی دارم نه کسی به من کاری داره ...

چجوری میشه بهش فکر نکرد؟تمام زندگی ادم حول محور جنسیت می چرخه حتی نحوه رفتار دیگران با ادم

شمادخترعاقلدانامتفکرنقادپخته ای هستیدشماخودت باش بقیه به اندازه ی کافی هستناگرچیزهایی که گفتی درخودش ...

دقیقا قبول دارم

من خودمم باید روی خودم کار کنم

ولی احساس می کنم در این مسیر تنها هستم و دیگران این طور نیستن