2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

در بعضی موقعیت ها شدیدا خجالتی میشم و واقعا کلافه میشم و دوست ندارم اینقد خجالتی باشم

کاش دنیا مثل دیواری بود که پشت داشت و میشد رفت پشت آن ایستاد.کاش دنیا در خروجی داشت که میشد از آن بیرون زد و رفت توی حیاط پشتی آن و دراز کشید و خوابید یا در بی خیالی محض دستها را توی جیب گذاشت و سوت زد یا در تنهایی مطلق نشست و سیگار کشید و قهوه خورد. کاش میشد دنیا را منظورم این است همه دنیا را، همه دنیا را با ستاره ها و کهکشان ها و آسمان ها و زمین هایش، مثل قالی لوله کرد و کنار گذاشت

منم از این ویژگی اخلاقیم خوشم نمیاد. نمیتونم با آدما راحت صحبت کنم، همش خجالت میکشم و صریح حرفم رو نمیزنم، حرفام یادم میره. موقعیتهای زیادی رو به خاطر این مسئله از دست دادم.

اضطراب اجتماعی دارم حتی گاهی پیامک زدن به یه نفر برام سخته، به خاطر همین اخلاقم یه مورد خوب ازدواج رو از دست دادم.

اما با وجود همه ی اینا گاهی هم دوسش دارم.(تناقض😂😂).

ولی بعد از اینکه دانشگاه و خوابگاه رفتم به نظر خودم و اطرافیانم یکم بهتر شدم.

واقعا؟وای فک میکردم مشکل منه فقط😂ولی خیلی سخته برون گرا باشی خجالتی هم باشی اصن ی جوریه

دقیقا چون هی میخوای با بقیه ارتباط برقرار کنی ولی میترسی همش مجبوری عقب بکشی خودتو