2777
2789
عنوان

رلم چس‌ کرده

203 بازدید | 18 پست

یک کاری دونفری انجام میدیم بخشی که اون انجام میده رو هروقت انجام داده با اینکه درصد درآمدش رو میدم میگه تشکر باید بکنی فلان

بعد امروز انجام داد حواسم پرت شد نگفتم مرسی با اینکه از قبلش پشت تلفن گفته بودم فلان چیز رو انجام بده و پیش پیش تشکر کردم

بعد الان برگشته میگه (ی تشکر نمیتونستی بکنی بازم؟!)

از لحنش خوشم نیومد تشکر کردم و گفتم چرا تیکه میندازی آروم بگو خب یادم رفت بعد گفت باش و یجورایی چس حرف زد بعدش

دلم میخواد دعوا بگیرم ولی اعصابشو ندارم ولی رو مخمه چیکار کنم :/

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از من میشنوی سهمت رو تمام و کمال بگیر اینجور که گفتی دو روز دیگه ادعا میکنه تو کاری نکردی همه چیز مال اونه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
خب اگه با ی تشکر خر میشه ک خرش کن

آخه یادم رفت دلیل نمیشه اینطوری رفتار کنه ما خیلی دعوا داشتیم هی صدبار گفتم ناراحتی پیش میاد آروم حرف بزنیم حل بکنیم نه با چس کردن و دعوا نمیفهمه دیگه همش عصبی میشه حالا همش ن ولی بیشتر

از من میشنوی سهمت رو تمام و کمال بگیر اینجور که گفتی دو روز دیگه ادعا میکنه تو کاری نکردی همه چیز ما ...

درصدی هستش

۶۰ من ۴۰ اون

بابت ۴۰ درصد خب تشکر میگه بکن وقتی تحویلت میدم

آخه یادم رفت دلیل نمیشه اینطوری رفتار کنه ما خیلی دعوا داشتیم هی صدبار گفتم ناراحتی پیش میاد آروم حر ...

بابا ماله منم اینجوریه زیاد دعوامون نمیشه ولی وقتی ناراحت میشه چس کنشو فورا میزنه به برق

صد بارم گقتم اگه ناراحت شدی بیا بگو باز چس میکنه سرد برخورد میکنه باهام

اخیرا دیگه بعد از اینکه دعوا میشه محلش نمیذارم خودش یکی دوروز بگذره درست میشه برمیگرده مث قبل میشه

درصدی هستش ۶۰ من ۴۰ اون بابت ۴۰ درصد خب تشکر میگه بکن وقتی تحویلت میدم

معلومه حس بدی داره میخواد یه کم از حسش با اینکار جبران بشه

فقط 17 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بابا ماله منم اینجوریه زیاد دعوامون نمیشه ولی وقتی ناراحت میشه چس کنشو فورا میزنه به برقصد بارم گقتم ...

ای بابا فکر نکنم رو این جواب باشه بعد خودم حرص میخورم