2777
2789
عنوان

لطفابیایین

74 بازدید | 19 پست

سلام خانمای گل پسرمن 3سالونیمشه مشکلش اینه که نمیشینه تودسشویی معذرت میخام برامدفوع سرپاوایمیسته.سرپاهم کامل نمیادبیرون چکارکنم راضی بشه بشینه

خدایاخودت کمکم کن

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

نمیدونم عزیزم ولی به نظرم بهش فشار نیار شاید رفتارش موقته به مرور خودش خوب بشه بزار راحت باشه

خوب وقتی کامل نمیادسفت میشه بایدشربت بدم بیادبیرون

خدایاخودت کمکم کن

با عروسکاش نمایش اجرا کن اعصابتو خرد میکنه .خوشش اومده با این روش کنترلتو بدست گرفته.

این دفعه با اعصاب اروم براش نمایش اجرا کن و بدون توجه به اینکه ایستاده پی پی کرد بزار کارشو بکنه ریلکس بیا بیرون.دوباره که گفت بگو اخ هنوز داری طفلکی سرپا بودی همش نیومد.اینقدر تکرار کن تا ببینه برانگیخته نمیشی دست ورمیداره

لایکتون که میکنم یعنی با حرفتون موافقم ولی حال ندارم تایپ کنم😆😆
با عروسکاش نمایش اجرا کن اعصابتو خرد میکنه .خوشش اومده با این روش کنترلتو بدست گرفته. این دفعه با ا ...

اینقدکه بهش گفتم خستم کرده وبی فایده .دیگه بیشتروقتانگاش نمیکنم تودسشویی میام بیرون تاراحت باشع بلکه بشینه ولی اصلاخیال نشستن توسرش نیس حتی چندبارجایزه براش خریدم گفتم ازطرف دکتره .دکتراطفال هم باهاش صحبت کرده ولی انگارنه انگار.

خدایاخودت کمکم کن