2777
2789
عنوان

حق با کیه

| مشاهده متن کامل بحث + 112 بازدید | 24 پست
حرف شما خوب نبودهتا کسی از مشکلی می گه ما بیایم برعکس رو بگین یک جور نمک به زخم پاشیدنهو نادیده گرفت ...

چی بگم من که قصدم این نبود میخواستم بدونه که این لاغری و میل نداشتن به غذام واسه بعضیا موهبته

°Hoping for a better tomorrow° pishii🐾🐈🐈⬛ intp

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ولی اینی ک شما گفتی روحیه دهی نبود بنظرم بنده خدا بیشتر اذیت شد

اخه چرا میخواستم یه بخش مثبت قضیه رو ببینه .اینکه خیلیا میخوان لاغر شن ولی نمیتونن و از یه بعدی موهبته بی میلیش به غذا

چی میگفتم روحیه ش درست میشد ؟یعنی میگفتم من میلم به غذا زیاده دلت بسوزه؟

کافی بود بگی انشالله که میلت به غذا باز بشه و اگر راه حلی برای مشکلش دارید بگید، اینم سخته متوجه شدنش عزیزم؟

اخه چرا میخواستم یه بخش مثبت قضیه رو ببینه .اینکه خیلیا میخوان لاغر شن ولی نمیتونن و از یه بعدی موهب ...

مسئله ش خیلی بیشتر از بی اشتهایی ساده ست گفت انگار راه گوارشش بسته شده حتی آب راحت پایین نمیره

خدا شفا بده ایشلا

مادر یک نوجوان اوتیستیک*ارشد روانشناسی* دبیر

کافی بود بگی انشالله که میلت به غذا باز بشه و اگر راه حلی برای مشکلش دارید بگید، اینم سخته متوجه شدن ...

اونو بقیه گفتن منم از یه بعد دیگه گفتم که اینم یه سری مزایا داره که لاغری ام جزوشه

مسئله ش خیلی بیشتر از بی اشتهایی ساده ست گفت انگار راه گوارشش بسته شده حتی آب راحت پایین نمیره خدا ش ...

میفهمم انشالله خدا همه مریضا رو شفا بده