2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

اگ حدش ۱۰۰ باشه واسه من ۳۰۰ بود خیلی زیاد

من نمیفهمم یعنی چطور اجازه ورود نمیدادید؟ چرا ترس چیو داشتین؟

من وقتی نوجوان بودم مامانم خیلی میگفت مراقب باش نمیدونم فلان میشی و... ترس داشتم وقتی ازدواج کردم اصلا متوجه نشدم دردش رو که

در حال تلاش بسیار زیادم تا زمانی که مادر شم بچم تو رفاه باشه👻 1۴03/7/1 اقدام به بارداری 🤱 منتظرت هستم قشنگم❤🤩

من نمیفهمم یعنی چطور اجازه ورود نمیدادید؟ چرا ترس چیو داشتین؟من وقتی نوجوان بودم مامانم خیلی میگفت م ...

کاملا غیر ارادی هست و بنظرم ب همون دوران کودکی برمیگرده ک حساسیت زیاد نشون داده میشه عضلات خود ب خود سفت میشن حتی ی سوزن هم نمبشه وارد شه

میشه بگید تو اون گروه چیکار میکردید ببینم میتونم بیام اصلا یا نه

با پنبه و گوش پاک کن دیلاتور ساختیم و زیر نظر ی نفر

هر بار اول از ی گوش پاک کن شروع کردیم من حتی تحمل یه گوش پاکن هم نداشتم ولی تونستم افزایش سایز و تعداد تو چند روز و تمرین و تکرار تا حل شد

هرچند الان باز مشکل دارم ولی چون از همسرم دورم و گاهی خونه پدر مادرم هستم اینطوری شده وگرنه صد در صد جوابه

چجوری بسازم؟ میشه راهنمایی کنید چون معلوم نیست کی وصل میشه اینترنت

خودت ک نمیتونی تنهایی اونا تمرین های خاص دارن مثلا نیم ساعت قبلش باید بشینی تو تشت آب گرم

۱۵ دیقه کگل کنی قبل هر تمرین

سایز هدفت رو بدونی و دیلا بسازی

دیلارم باید نگاه کنن و تایید کنن که بهت آسیب نزنه و درست باشه

خودت ک نمیتونی تنهایی اونا تمرین های خاص دارن مثلا نیم ساعت قبلش باید بشینی تو تشت آب گرم۱۵ دیقه کگل ...

اهان پس صبر میکنم تا وصل شه درباره.

مرسی عزیزم از کمکت خیلی لطف کردی🥲❤️

اهان پس صبر میکنم تا وصل شه درباره.مرسی عزیزم از کمکت خیلی لطف کردی🥲❤️

اره وسایلش رو بگیر از الان ی عالمه پنبه ۳ بسته نخ دستکش جراحی و لوبریکانت بر پایه آب ۵ تا حداقل