2777
2789
عنوان

رانندگی سخته واسم😭

17391 بازدید | 59 پست

باورتون میشه از ماشین هایی که نزدیکمن میترسم

مثلا امروز تو خیابون بسیار خلوت نشستم ماشین از ۵۰۰کیلومتریم میومد من باند وسط بودم ماشینی که میمد سمت چپ ترسیدم برم سمت چپ با این که سرعت کمی داشت واستادم وسط خیابون تا اون بره

خودمم مونده بودم چرا اینجوری میکنم

خروجی همون خیابون روبروش تقاطع بود تقاطع نه ها مثلا جدولای بین دو خیابونو نداشت و یکم خاک بود ولی برا دور زدن بود رفتم واستادم تو اون خاک تا ماشینا رد شن و برم کلی ماشین اومد میترسیدم برم حاظر بودم واستم خیابون خلوت شه و برم بعد بین دوتا ماشین فاصله بود خواستم برم ماشین رفت عقب چون سراشیبی بود عقب هم خیابون شلوغ بود رفتم نیم کلاچ کنم ماشین خاموش کرد خواستم سریع ماشینو روشن کنم و نیم کلاچ کنم و رد شم یه دفعه ماشین شتاب زده رفت جلو

چیکار کنم خوب شم.البته هنوز گواهینامه نگرفتم ولی اصلا طاقت چنین اشتباهاتی رو ندارم اعتماد به نفسمو از دست دادم گاهی میگم بی خیال شم😥

این جاهایی که گفتم امروز نشستم واسه تمرین رفته بودم خواستم یکم تسطلم رو ماشین خوب شه که گند زدم

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

منم میترسم.خیلی زیاد 

باورت میشه ؟ من دو سال توی هندوستان به اون شلوغی رانندگی میکردم ولی اینجا نمیتونم.

اینجا واقعا با طرز رانندگی ملت آدم استرس میگیره

ای اهورا مزدا؛ دانای بزرگ هستی بخش...با دستهای برافراشته تو را نماز برده و خوشبختی کامل را خواستارم. (کاربر از سال ۸۹)

من شش ساله گواهینامه دارم هنوزم استرس میگیرم پشت فرمان

و بالاخره در ۱۱ آبان ۱۴۰۰ من مادر شدم.بعد از ۱۳ سال انتظار...دختر زیبای من از قلبم متولد شد ...خدایا شکرت

اوه من شش ساله گواهينامه دارم 

اصلا رانندگي يادم رفته تقريبا

يه تصادف بسيار بدي كردم تازه سه ماه بود گواهينامه گرفته بودم 

ديگه ميترسم

برم هم مسير كوتاه فقط ميرم

اگه مخالف نظر مني ، ريپلاي نكن 😐نظر من واسه خودم ! نظر تو واسه خودت !

وای خدا من امشب ب شوهرم گفتم ماشین بده برونم اونقداصرارکردم اونم گفت باشه خلاصه اومدم همین ک گاز دادم یهو نفهمیدم چیشد خدارحممون کرد ی صحنه بدی بود میخاستم بخورم توی تیربرقا. ماشین خاموش شدزودی ترمزدستی رو کشیدوگرنه داغون میشدیم خیلی حالم خراب شد  

لطفا فالو کنید این پیجو. براتون دعا میکنم زیاد. Cakes_sweets.20

نترس دو بار دیگه بری عادت میکنی

البته بی گواهینامه نرو.اول گواهینامتو بگیر با خیال راحت برو

اولش طبیعیه بترسی.از جای خلوت شروع کن وقتی به ماشین خودت تسلط پیدا کردی و سرعت عملت تو تعویض دنده و نیم کلاج و توقف و شروع حرکت و ... اوکی شد برو جاهای شلوغ

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
بیشتر ببینید

ای بابا چقد ترس خوبه نمیخواید درگ بندازید بپرس درخدمتم من عاشق رانندگی ام ماشین و سرعت بخش اصلی زندگیمه

یادت باشه نگاهتو دوست داشتم اولین اشتباهتو دوست داشتم یادت باشه نگاهمو دوست داشتی آخرین اشتباهمو دوست داشتی

اصلا از آینه بغل که نگاه میکنم تشخیص نمیدم فاصله رو چقد نشون میده

بعدم نمیفهمم مثلا سرعت ماشین پشتی چقده من میتونم تغییر مسیر بدم قبل نزدیک شدن اون یا نه😢

قبلش یه چن تا صلوات بفرس بعد حرکت کن .

بعدم هرچه به خودت اضطراب بدی بدتره .منم مث تو هستم فقط با این تفاوت که خیلی تند میرم تا میام تصمیم بگیرم کارو کردم سر همین مسئله همسرم بهم گیر میده میگه خیلی تند میری منم میگم کنار تو نشستم یاد گرفتم ‌واقعا هم همینطوره.اونو هرچی میگم یواش برو نمیره .وقتی هم خودم میشینم یواش میرم حس میکنم موتور ماشین بهش فشار میاد تند میرم .ولی من علاقه زیادی ندارم به رانندگی و سعی میکنم تا حد امکان رانندگی نکنم مگه مجبور بشم .

گاهی اوقات دستهایم به آرزوهایم نمیرسد ،شاید چون آرزوهایم بلندند ولی درخت سرسبز  وشاداب  صبرم می گوید:امیدی هست چون خدایی هست .