2777
2789

برای خوشکل بودن و مراقبت از خودتون چیکار میکنید که همه میگن طرف چه خوشکل و سانتیمانتال میگرده چه با سلیقه و شیک و خوشپوشه

ما انسان ها و همه چیز را نه آنطور که هستند، بلکه آنطور که هستیم می بینیم. 👁️

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من عمل بینی،کات گونه،زاویه سازی .....همه چی دیگه،البته همه هم طبیعی،ولی از بس عصبیم مدام ترمیم میخاد ...

چرا ؟

عصبی بودن چیکار میکنه مگه

با احترام درخواست دوستی نمیپذیرم

من عمل بینی،کات گونه،زاویه سازی .....همه چی دیگه،البته همه هم طبیعی،ولی از بس عصبیم مدام ترمیم میخاد ...

چرا مگه عصبی میشی چی میشه

ارایش ملایم و پوست خوب بوی خوب تیپ درست موی مرتب همه اینا باهم میشه خانم شیک

توی تیپ زدن رنگاییو استفاده کنی که بهم میان

البته اگه مشکل خاصی نداشته باشی، مثلا من بینیم مزاحمم بود که عملش کردم

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگهدار ترم...

ارایش ملایم و پوست خوب بوی خوب تیپ درست موی مرتب همه اینا باهم میشه خانم شیک توی تیپ زدن رنگاییو است ...

منم بینی مو عمل کردم خیلی راضیم یادمه همه خانواده الکی مخالفت میکردن الان ولی میگن خوب شد همون موقع که ارزونتر بود عمل کردی

منم بینی مو عمل کردم خیلی راضیم یادمه همه خانواده الکی مخالفت میکردن الان ولی میگن خوب شد همون موقع ...

اره به منم میگفتن خوبه چرا عمل میکنی و...

در قضاوت همه حق را به تو دادند ولی، نکته اینجاست که من راز نگهدار ترم...

خب هرچقدرم به پوست برسی حرص و جوش نمیزاره

اونکه اره استرس رو همه تو زندگی دارن ولی رسیدگی و تغذیه بهترشمیکنه از همه مهم تر روحیه شاداب و دل خوش داشتن به خودمون میرسیم تا دل مون خوش بشه کمتر فکرمون درگیر مشکلاتمون بشه

اونکه اره استرس رو همه تو زندگی دارن ولی رسیدگی و تغذیه بهترشمیکنه از همه مهم تر روحیه شاداب و دل خو ...

فقط شادی......دل خوش،ذوق باشه کلی از عمل و روتین پوستی بهتره

خدایا عاشقتم،جز خودم ازت هیچ گله ای ندارم