2777
2789
نت کمترین دغدغه مونه توی این خفقانعاقبتمون رو دعا کن که بخیر بشه 🕊️

عزیز نت برای افرادی که درآمد داشتن ازش مهم ترین دغدغه هست از جانب خودتون صحبت نکنید خیلیا درآمدشون قطع شده🙏🏻

اخه میدونید چرا دغدغه تون نیست؟ چون کارتون با اینترنت نیست، کسایی که کسب درآمد میکنن کلی ضرر کردن تا ...

والا منم ک کسب و کار اینترنتی ندارم کل زندگیم تو تلگرامه

دوره های اموزشی خریدم و ....

نمیتونم اینجوری 😹

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دقیقا کسایی که نونشون از اینترنت هست خیلی ضرر کردن یکیش هم من

منم همینطور بخدا، الان جنسا گرون شده بخوای دوباره جنس بخری باید یه پولی هم بزاری روش چون این ماه تقریبا فروشی نداشتی

شمام توهین کن راحت باش

من تا حالا توهین نکردم سعی کردم با منطق ارتباط برقرار کنم با کاربرا مگه اینکه دیگه خیلی عصبانی بشم

به خودم قول میدم سال بعد دبیری عربی یا ادبیات بیارم 🥺💔 دختری از جنس رویا 🤍🌿 یک عدد دختر چادری هستم 🙂❤ عاشق تدریس و معلمی ، عاشق کتاب های تخیلی و عاشق طلق زیر یه عالمه روسری رنگی رنگی 😍🤍💛

آخه اسی نمیدونی این حس ها یی که بزبون میاد چقدر استرس،و انرژی منفی ب آدم میده. من اینقدر کارم لنگه که وقتی شمام اینجوری میگید کلا از استرس دندونام فشرده میشه. فقط دعا میکنم اوکی بشه .الهی آمین

آررررره🫤🫤

به به سلام ببین کی اینجاست 🙃

💜💛❤️💙💚🧡 خدا جونم عاشقتم 💜💛❤️💙💚🧡           اگر درخواست دوستی میدین لطفا دلیلش رو توضیح بدید وگرنه بااحترام درخواست دوستی بدون دلیل نمی‌پذیرم   

عزیز نت برای افرادی که درآمد داشتن ازش مهم ترین دغدغه هست از جانب خودتون صحبت نکنید خیلیا درآمدشون ق ...

عزیزم من ویترین شغلم پیجم بود و محدودیت نت خیلی ضربه زده بهم🌹و عملا درامدم این چندروز صفر و منفی شده

حس من نبود من خودم از خدامه از این خراب شده حروم خور در بیام ده گیگ نتم و ی روزه خورد الهیی بهای خون ...

از گردو پلاس استفاده کن و آگهی هارو ببند

برای خوشبختی و کامیابی همدیگه دعا کنیم  اینو گذاشتم برای امضام که همیشه یادآوری بشه که با دعای یکدیگر هستش که ما احساس رضایت میکنیم توی زندگیمون