2777
2789
عنوان

بچه بیاییدد

| مشاهده متن کامل بحث + 256 بازدید | 30 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حاجتم رسیدن به عشقمه خیلی نذر کردم که بهش برسم به نظرت بهش میرسمفاطمه و امیرحسین

فاطمه و امیرحسین!

تو یه فردی هستی که خیلی اعتقادات زیاده به خدا و پیامبران امامان! من ورم اینه، که، آدمی هستی که نماز میخونی و دعا! بهم میزسین اما، به مشکلی دارین! اونم یکم تفاهم خانواده، هاتونه، جمعا سره ساله، بعد میاد خواستگاریت اما سره قصبه مهریه خانوادت، یکم به مشکل میخورین اما آخرش راصی میشین! امیر حسین خیلیم دوست، داره!

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

زدم الان گفت با این کاربر دوست هستید انگار قبلا درخواست دادم

عه چه پیام دادی گلم پیام، بده بیاد بالا

معروفترین حسه شیشمی نی نی سایت منم! اختر شناسی و آسترلوژیست هستم چیزی بود بزن روی درخواست دوستی تا جوابتو بدم...

فاطمه و امیرحسین! تو یه فردی هستی که خیلی اعتقادات زیاده به خدا و پیامبران امامان! من ورم اینه، که، ...

وایییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍مرسی چقدر دقیق گفتی خدا😍عزیز به نظرت چقدر دیگه بهش میرسم

خیلی خوشحالم کردی واقعا مرسی

دعام کنید بهش برسم 🙃🙃

وایییییییی😍😍😍😍😍😍😍😍مرسی چقدر دقیق گفتی خدا😍عزیز به نظرت چقدر دیگه بهش میرسم خیلی خوشحالم کرد ...

گلم گفتم، قشنگم، سره، ساله، بعد! میاد حتما!

منم بهتون درخواست و پیام دادم اگه جواب بدید ممنون میشم

قربونت برم جواب میدم چشم ❤️لطف کردی پیام دادی

قشنگم لطفا من بهت پیام دادم اگه میشه لطفا ببین

چشم گلم میبینم ❤️