khanoum_mohandes مدیر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2778 عنوان کادو تولد | مشاهده متن کامل بحث + 157 بازدید | 20 پست چندروز دیگه تولد اکسمهکادوشو میخوام بدم یکی برسونه دستشبه نظرتون چه حسی میگیرهکادو رو باز میکنه یا نه؟نصیحت نکنید حوصله ندارم فقط در مورد تاپیک لطفا نظر بدین امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻 1404/10/28 | 15:10 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hanieahmadi عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 378 ممکنه بذاره تو کمد که یادم نیوفته به نظرتون؟چه حسی میگیره؟ ن بنظر من ک باز میکنه هرکی باشهاینکه چ حسی میگیره رو اخه باید اخلاق طرفو دونستاینکه چیشد کات شد تقصیر کی بود فلاناگ دوست داشته باشه خب برمیگرده بااین کار
marziehsh عضویت: 1399/05/31 تعداد پست: 641 خوشحال میشه یا ناراحت؟جو میگیرتش؟احتمال برگشتشو بالا میبره یا پایین؟ احتمال بازگشت میره بالاا از اینکه بفکرش هستی هم هیجان زده میشه البته اگر پایان بدی باهم نداشتین و ازت کینه و نفرت نداره
khanoum_mohandes مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2778 احتمال بازگشت میره بالاا از اینکه بفکرش هستی هم هیجان زده میشه البته اگر پایان بدی باهم نداشتین ... نه ازم کینه و نفرت نداره چون من بی ادبی نکردممرسی عزیزم از راهنماییت امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
khanoum_mohandes مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2778 ن بنظر من ک باز میکنه هرکی باشهاینکه چ حسی میگیره رو اخه باید اخلاق طرفو دونستاینکه چیشد کات شد تقصی ... واقعا عزیزم؟یعنی ممکنه برگرده؟🥲 امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻
hanieahmadi عضویت: 1397/05/14 تعداد پست: 378 واقعا عزیزم؟یعنی ممکنه برگرده؟🥲 بستگی داره ب همه چی😑 ب کاتتونولی اره امکانش ک هستمیخای ی نوشته هم بزار تو کادو واسشاینایی ک میگم درصورتیع ک تو مقصر بوده باشی ن اون!
khanoum_mohandes مدیر استارتر عضویت: 1403/01/29 تعداد پست: 2778 بستگی داره ب همه چی😑 ب کاتتونولی اره امکانش ک هستمیخای ی نوشته هم بزار تو کادو واسشاینایی ک میگم در ... هیچکدوم مقصر نیستیم اصلا آخهچه نوشته ای؟ امن یجیب مضطر اذا دعاه و یکشف سو🙏🏻