2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

شما چی اولی یا دومی ؟ بادارو یا طبیعی؟ چندوقته تواقدامی؟ علائم داری یانه؟؟

من اولی . از همه  طرف منتظر بچه ان مخصوصا همسرم

والا تنبلی داشتم یکم دارو خوردم 3ماه 

4ماهه

علایمی که داشتم شبیه پریودی بود هم بارداری

گیج شدم دیگه   

علایم شما چی بود؟ چندروز گذشته از موعد؟ بیبی گذاشتی؟؟؟

من اولی . از همه  طرف منتظر بچه ان مخصوصا همسرم والا تنبلی داشتم یکم دارو خوردم 3ماه  4م ...

من علائم فقط کمر درد و پادرد بعضی وقتاهم تخمدانام تیر میکشه بیتنر کمر درد دارم بی بی نزدم ۲۵باید پری بیاد انشاءالله که نیاد 😢

من علائم فقط کمر درد و پادرد بعضی وقتاهم تخمدانام تیر میکشه بیتنر کمر درد دارم بی بی نزدم ۲۵باید پری ...

ای جانم نمیاد ان شالله .از ته دلم دعا میکنم برات

من از دو هفته پیش بدجور درد پری داشتم ها خیلی بد بود حتی قطره خون هم دیدم تا 5روز هم ترشح قهوه ای 

هنوزم کار میکنم درد میگیره بدنم 

امروز هم موعدم بود ولی ....میدونم باردار نیستم  بیبی گذاشتم منفی بود این ماه 20 تومن فکر کنم فقط پول بیبی دادم تو داروخانه همه تعجب میکردن دیگه.

تازه فقط دو روز بعد پاک شدنم رابطه داشتم فقط.

انمیدونم چرا ی  روز درمیون فقط ی لکه خ کوچیک مییبینم تو 5روز اخیر نمیدونم چرا

حتی نمیدونم غسل کنم نکنم نمازم قبوله نیست دیگه مخم کار نمیکنه

ای جانم نمیاد ان شالله .از ته دلم دعا میکنم برات من از دو هفته پیش بدجور درد پری داشتم ها خیلی بد ب ...

شاید داری لانه گزینی میکنی احتمالا ازاونه این  که لک ببینی یکی از علامتایه مخصوص حاملگیه احتمال خیلی زیاد بارداری بزار دوهفته یاحداقل یه هفته بگزره از موعدش بعد بی بی بزار

ینی میشه من این ماه چشم انتظاریم تموم بشه 

ان شالله میای خبر بارداری تو میدی بهم زودی زود نگران نباش به حق خانم فاطمه زهرا س

اخه من 18 ام یعنی 25 سیکلم رفتم آز ، بتا2 بود  

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز