zitahmineh مدیر عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 629 عنوان اینترنت | مشاهده متن کامل بحث + 438 بازدید | 17 پست کسی می دونه کی اینترنت میاد حتما باید وصل شم تلگرام و یک اپلیکشن خارجی 1404/10/28 | 12:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
جوجو_کوچلو عضویت: 1404/09/20 تعداد پست: 111 ای خدااااابخدا لازم دارم گفتم به ماه بر می گردم ایران به درسم آنلاین بر می دارم نه اینترنت داریم پرو ... 🥲🥲وایییی درکت کردم چون پولای خودمم دلاره ت کیف پول سعی کن ت ایتا یا روبیکا کسی پیدا کنی ک کانفنیک داشته باشه بده بهت
zitahmineh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 629 🥲🥲وایییی درکت کردم چون پولای خودمم دلاره ت کیف پول سعی کن ت ایتا یا روبیکا کسی پیدا کنی ک کانفنیک ... امسال فقط تز داشتم با چند تا امتحان گفتم بر می گردم ایران حداقل خرجم کمتر دربیاید چون خوابگاه بهم نرسید چه کنیم واقعامن امتحان باید بدم رویژن برا استاد فرستادم نمی دونم جوابش چی بوده خاک تو سرم
zitahmineh مدیر استارتر عضویت: 1397/01/09 تعداد پست: 629 امسال فقط تز داشتم با چند تا امتحان گفتم بر می گردم ایران حداقل خرجم کمتر دربیاید چون خوابگاه بهم ن ... میشه برام تو روبیکا بفرستی