2777
2789
پسرا همه همینن

والا دخترای ۲۵ ساله الان هم نه از هولی کم دارن نه از غیرت

با افتخار اومده میگه پسرا رو تیغ میزنم با ۱۰ نفر رل زدم ولی دلیل نمیشه بگم همه دخترا اینجورین شابد من اطرافم نتونم دختر سالم ببینم چون نیستش ولی دلیل نمیشه بکم همه شون اینجورین

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون هول نیست اون زرنگه پسرارو شناخته

اومده میگه با ده نفر تو رابطهم

با ده نفر تو رابطه باشه اون دختر عیب نداره ولی یه پسر تو خیابون به یکی درخواست بده شماره بخواد عیب داره اره؟؟

مهم نی برام که پورش ندارم پیادهم تنهام پشت ندارم خوشحالم برا چند دیقه لذت به دختر مردم قول ندادم

اومده میگه با ده نفر تو رابطهمبا ده نفر تو رابطه باشه اون دختر عیب نداره ولی یه پسر تو خیابون به یکی ...

نه پسری که از یه دختر میپره میره بعدی هی اونو ول میکنه اینو ول میکن عیب داره که همه اینجوری شدن ۲ هفته با یکی حال میکنن بعد میرن بعدی

پره دورم🤐

نه پسری که از یه دختر میپره میره بعدی هی اونو ول میکنه اینو ول میکن عیب داره که همه اینجوری شدن ۲ هف ...

یعنی میگی فقط پسرا اینجورین هیچ دختری اینجوری نیست؟؟؟پسرا حواقل همزمان با چند مفر نمیرن تو رابطه ولی دخترا همزمان با جند مفر میمونن ازش پول و خیلی چیزای دیگه میکَنن آخر سر هم ولش میکنن میرن سه نفر دیگه رو جاش میارن

من که ندیدممممم😏

من زیاد دیدم خیلیی ها زیاد دیدن و میبینن،'پس مبتونم بگم همه دخترا ابنجورین؟

پسرا بیشترننننن قبول کن

شاید یکم پسرا توب هول بودن بیشتر باشن

ولی دخترا توی ت**'روشی و بی غیرتی بیشترن.پسر به دختر بگه بیا رل بزنیم و دختر بگه نه پسر ولش مبکنه و میره ولی دختر به پسر بگه بیا رل بزنیم و پسر بگه نه دختره به پسره فحش میده اینو هم توی مجازی چند بار دیدم هم تو واقعیت و از نزدیک

پسرا بیشترننننن قبول کن

قبول کن مشکل نه از همه پسرهاست نه از همه دخترا

هر دو طرف یکسری هاشون هستن که شدیدا مشکل دارن

کاملا برعکسهنکنه تو دنیای موازی زندگی میکنی🤣بی خیال

من و شما توی یکجا زندگی نمیکنیم و ادماب اطرافمون هم فرق مبکنن.من اونارو خودم تجربه کردم حالا شما مبخوای باور کنین میخواین نکنین ولی اینکه بخاطر یکسری هاشون همه شون رو جمع ببندی اشتباهه