دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
راستیمیشه بگی کی درسارو جمع کردی و جمع بندی کردیو منابع عمومیت چی بود
منابع عمومی ام فقط کتاب درسی بود جز فارسی و عربی و دینی که فرمول بیست بود. دوهفته قبل امتحانات شروع کردم برای نهایی ها خوندم که ترازم 10000 شد، جمع بندی از اواسط اسفند
عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن
دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمیدانم چه حکمتیست...انتظار میرفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋
وقتی وصل شد اسم دانشگاهت رو سرچ کن داخل تلگرام، کانال های اصلی اش معمولا میان، اونجا میتونی کانال ورودی خودت رو پیدا کنی و عضو بشی، برنامه ترم جدید رو هم میفرستن اما معمولا از اواخر خرداد تا تیر امتحاناته
اسم دانشگاه رو از روی سایتش میتونی پیدا کنی مثلا تهران میشه TUMS یا شیراز میشه SUMS یا یزد شهید صدوقی هست میشه SSUMS