2777
2789
پزشکی دولتی

راستی

میشه بگی کی درسارو جمع کردی و جمع بندی کردی

و منابع عمومیت چی بود

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

راستیمیشه بگی کی درسارو جمع کردی و جمع بندی کردیو منابع عمومیت چی بود

منابع عمومی ام فقط کتاب درسی بود جز فارسی و عربی و دینی که فرمول بیست بود. دوهفته قبل امتحانات شروع کردم برای نهایی ها خوندم که ترازم 10000 شد، جمع بندی از اواسط اسفند

باید تورو پیدا کنم شاید هنوزم دیر نیست💚

۴ تا ۲۵ بهمن

عجیب ترین کاربرایی که دیدم اونایی که تو تایپیکشون نظر میدی یا تبریک میگی ی لایک نمیکنن چه برسه به جواب دادن دوستان به وقتی که مردم میذارن انرژی مثبتی که براتون خرج میکنن احترام بذارین تشکر یا حتی لایک اصول اولیه ارتباطه که من این قدری لیاقت و شعور دارم که جوابتو بگیرم و جوابتو بدم🌸 اینا رو ما نباید یادتون بدیم خانوادتون باید یادتون بدن

عزیزممم میشه به سوالای منم جواب بدی🥲😂🌱شما از کی شروع کردی چقدر میخوندی

چه کاری رو کردی که باعث شد قبول بشی یعنی چه کاری تورو از سالهای قبل که کنکور دادی متمایز کرد و در نهایت باعث قبولیت شد

منابع عمومی ام فقط کتاب درسی بود جز فارسی و عربی و دینی که فرمول بیست بود. دوهفته قبل امتحانات شروع ...

یعنی عمومی هارو قبل نخونده بودی؟

من فارسی و عربی پایه قوی دارم و میخونم بی فیلم

ولی زبان با قیومی پیش میرم

نمونه سوال فرمول ۲۰ حل میکنم

انشالله فروردین و اردیبهشت دیگه خرداد و..حل میکنم بازم میترسم میگم نکنه نهایی خوب نشم

دختری هستم ...ایرانی تبار...گاه خوشحالم...گاه غمبار...نمی‌دانم چه حکمتیست...انتظار می‌رفت غم هایم از شادی هایم بیشتر باشد اما...فکر طولانی تر بودنش را نکرده بودم...🦋

فعلا که تل قطعه

وقتی وصل شد اسم دانشگاهت رو سرچ کن داخل تلگرام، کانال های اصلی اش معمولا میان، اونجا میتونی کانال ورودی خودت رو پیدا کنی و عضو بشی، برنامه ترم جدید رو هم میفرستن اما معمولا از اواخر خرداد تا تیر امتحاناته

اسم دانشگاه رو از روی سایتش میتونی پیدا کنی مثلا تهران میشه TUMS یا شیراز میشه SUMS یا یزد شهید صدوقی هست میشه SSUMS

🌷🌷👏