من دارم جدا میشم ولی هنوز نشدم چند ساله درگیر دادگاهم.. بخام هم نمیتونم😂
ازدواج فقط یه مثال . کلا من زیاد دیدم تو سایت که یه خواسته ای دارن و هزارن نذر نیاز دعا راه میرن همش منتظرن و بهشم نمیرسن . کلا ادم نباید دنبال چیزی همش بدو
راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
چه بداینجور پیش برن هیشکی با هیشکی ازدواج نمیکنه دیگه
بله باید جامعه تغییر رفتار بده دختران نباید تن به روابط دوستی با جنس مخالف بدن هم چنین درزندگی سازگاری داشته باشند تا تقی به توقی خورد دنبال اجرای مهریه وطلاق نباشند هم چنین خانم های مطلقه تن به روابط نامشروع یا صیغه ندهند هم چنین خانواده دختر هم زیاد سختگیری نکنن که پسر از ابتدا همه چیز داشته باشه آن وقت ازدواج درجامعه رواج بالایی پیدامی کنه وهم میرن سرزندگی.
میشه از جانب همه دخترا حرف نزنی لطفا؟ بگو خودت مشتاق ازدواجی...
والا نه من نه خانواده و دوستان و اطرافیان مشتاق ازدواج نیستیم و همه به فکر پیشرفت خودمونیم
تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋
تو تاپیک ما هم نیا خب. بای بای. مگه اسلحه گذاشتیم یه در دل و هم آدم نمیتونه بکنه
اولا که سایت عمومیه وقتی تایپک میزنی همه میتونن مشارکت کنن و نطر بدن غیر اینه ؟و چون جمع بست و گفت همه دخترا باید میفهمید که نباید خواسته خودش و شما رو به همه جمع ببنده
تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋