2777
2789
عنوان

واقعا چرا ازدواج اینطوریه

| مشاهده متن کامل بحث + 414 بازدید | 49 پست
من کلا قصد ازدواج ندارم خواستگار سنتی هام که ندید رد میکنم اصلا بااینکه کیس های عالی هم داشتم . ببین ...

چطوری آدم بیخیالش بشه؟

چون من خیلییی سعی کردم ولی همش این نیاز به یه حامی و بغل مردونه و اینا رو داشتم و هرچی سعی کردم سرکوبش کنم ، نشده

من دارم جدا میشم ولی هنوز نشدم چند ساله درگیر دادگاهم.. بخام هم نمیتونم😂

ازدواج فقط یه مثال . کلا من زیاد دیدم تو سایت که یه خواسته ای دارن و هزارن نذر نیاز دعا راه میرن همش منتظرن و بهشم نمیرسن . کلا ادم نباید دنبال چیزی همش بدو

انشالله هرچی که خیر واستون رقم بخوره

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

آخه والا کسی نیسفکر میکردم برم دانشگاه و سر کار مورد پیش میاد ولی هیچیه هیچی

منم مشکلم همین بود دیگه. فکر کردی وی. مذهبی هستی؟

یکم شجاع باشید و با نظر مخالف هم مشکل نداشته باشید.
چطوری آدم بیخیالش بشه؟چون من خیلییی سعی کردم ولی همش این نیاز به یه حامی و بغل مردونه و اینا رو داشت ...

چون ازدواج واست خیلی رویایی ازدواج یک تعهد و مسئولیت سنگین و هزاران بالاپایین نه یک حامی و بغل مردونه صرفا

چه بداینجور پیش برن هیشکی با هیشکی ازدواج نمیکنه دیگه

بله باید جامعه تغییر رفتار بده دختران نباید تن به روابط دوستی با جنس مخالف بدن هم چنین درزندگی سازگاری داشته باشند تا تقی به توقی خورد دنبال اجرای مهریه وطلاق نباشند هم چنین خانم های مطلقه تن به روابط نامشروع یا صیغه ندهند هم چنین خانواده دختر هم زیاد سختگیری نکنن که پسر از ابتدا همه چیز داشته باشه آن وقت ازدواج درجامعه رواج بالایی پیدامی کنه وهم میرن سرزندگی.

ازدواج فقط یه مثال . کلا من زیاد دیدم تو سایت که یه خواسته ای دارن و هزارن نذر نیاز دعا راه میرن همش ...

اره نباید پیله کنی. تو مجردیم هم همش خونه بودم قصد ازدواجم نداشتم ولی خیلی سنتی میومدن خاستگاری.. بقیه تعجب میکردن کسی ترو نمیبینه چطور میان این همه.. منم معتقدم بهش فکر نکنی خودش میاد

نه مذهبی نیستممثلا این عقیده رو دارم که رابطه ج بعد ازدواج باید باشه ولی مذهبی و اینا نیستم

امیدوارم مثل من نشی. منکه تو خوابم هم نمیبینم جنس مخالف بیاد دستمو بگیره

میشه از جانب همه دخترا حرف نزنی لطفا؟ بگو خودت مشتاق ازدواجی...

والا نه من نه خانواده و دوستان و اطرافیان مشتاق ازدواج نیستیم و همه به فکر پیشرفت خودمونیم

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋

میشه از جانب همه دخترا حرف نزنی لطفا؟ بگو خودت مشتاق ازدواجی...والا نه من نه خانواده و دوستان و اطرا ...

تو تاپیک ما هم نیا خب. بای بای. مگه اسلحه گذاشتیم یه در دل و هم آدم نمیتونه بکنه

میشه از جانب همه دخترا حرف نزنی لطفا؟ بگو خودت مشتاق ازدواجی...والا نه من نه خانواده و دوستان و اطرا ...

بعدشم من عنوان تاپیکم نوشته ازدواج

شما که مشتاق ازدواج نیستی نمیومدی تو تاپیکی که واضح نوشته ازدواج

تو تاپیک ما هم نیا خب. بای بای. مگه اسلحه گذاشتیم یه در دل و هم آدم نمیتونه بکنه

اولا که سایت عمومیه وقتی تایپک میزنی همه میتونن مشارکت کنن و نطر بدن غیر اینه ؟و چون جمع بست و گفت همه دخترا باید میفهمید که نباید خواسته خودش و شما رو به همه جمع ببنده

تو دنیای مهران غفوریان ها بهرام افشار باش❤🌱رهاکن زندگی میتونه بی نهایت پرده بشمره❤🫀🫂🦋عرب ملک غزه فلسطین کجا ؟هزاران چو لبنان و این و آن فدای یک خشت ایران زمین 🦋