2777
2789
عنوان

مہریہ

| مشاهده متن کامل بحث + 268 بازدید | 32 پست
من از اون اقایی کہ کارمو انجام داد پرسیدم گفتم چیزی ب اسمش باشہ میتونہ ب نام کسی بزنہ گف نہ،بعد من ہ ...

عزیزم تو اگه دیدی به نام کسی زد اجرای احکام مهریت درخواست فرار از دین بزن

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

عزیزم تو اگه دیدی به نام کسی زد اجرای احکام مهریت درخواست فرار از دین بزن

ممنون عزیزم

من حسابم ز همه مردم این شهرجداست🌱من امیدم به خدا،بعدخدا،هم به خداست….💫🌓

اسی اون خونه برای مهریه ت حساب میشه خیالت راحت

اگر انتقال بده به اسم یک نفر دیگه باید معادل همون پول خونه هم بین شون پول رد و بدل بشه والا دادگاه میفهمه سیاه بازیه

و اینکه من تا جایی که میدونم اموالش از موقع عقد که شما زنش شدی حساب میشه

💙توسل به حضرت رقیه س معجزه میکنه💙هنگامی که حضرت رقیه سلام الله علیها را واسطه برآورده شدن حاجت قرار می دهید - عدد 14 را در نظر بگیرید. مثلا بگویید چنانچه انشاءالله مشکلم برطرف شد چهارده صلوات بر محمد وآل محمد و یا 14000 هزار تومان و یا چهارده میلیون تومان و... به نیت آن بانوی مکرمه به فلان امر خیر اختصاص دهم. و براستی که ثمرات توسل به اهل بیت عصمت و طهارت علیهم السلام برکسی پوشیده نیست. امید آنکه خداوند متعال ما را در زمره شیعیان راستین آن بزرگواران قرار دهد. آمین یا رب العالمین...التماس دعا
به نام خداخاک تو سرت

خاک تو سر عزیزت عقدہ ای ہرکی از ننہ بابا ش قہر میکنہ میاد اینجا تربیت نداشتشو بہ رخ میکشہ

خاک تو سر عزیزت عقدہ ای ہرکی از ننہ بابا ش قہر میکنہ میاد اینجا تربیت نداشتشو بہ رخ میکشہ

تو بی تربیت مهریه رو پشتوانه خودت میدونی پس یه جایزه بگیر کوچولویی . ادما باید به دستاورداشون افتخار کنن نه تیغ زدن بقیه

اسی اون خونه برای مهریه ت حساب میشه خیالت راحت اگر انتقال بده به اسم یک نفر دیگه باید معادل همون پول ...

ارہ عزیز کاربرا گفتن میتونم درخواست فرار از دین بزنم

تو بی تربیت مهریه رو پشتوانه خودت میدونی پس یه جایزه بگیر کوچولویی . ادما باید به دستاورداشون افتخار ...

تیغ زن کہ از حرفات مشخصہ خودتی وقتی نمیدونی چ بلایی سرم اوردہ اون انگشتای واموندہ تو حرکت ندہ چرتوپرت بنویسی

چه بلایی . بازم ربطی نداره ازش بکنی . خودت برو کار کن

چی بکنم چرتو پرت میگی چی دارہ چک ب اسمم کشیدہ جعل امضا کردہ شکایتی دارم وام ب اسمم گرفتہ ندادہ خدادتومن مالیات برام اومدہ حتی پیگیرش نیس حسابامو بستن امروز فردا حکم جلبم بیاد زندگی خودمو خانوادم نابود شدہ من کہ میسپارم دست خداہرکس منو قضاوت الکی کنہ روزگار چرخ گردون یادت نرہ

خب برو شکایت کن ولی ربطی به مهریه نداره

چراندارہ پدرمن باید بشینہ گندکاریای اونو صاف کنہ

چی بکنم چرتو پرت میگی چی دارہ چک ب اسمم کشیدہ جعل امضا کردہ شکایتی دارم وام ب اسمم گرفتہ ندادہ خدادت ...

عزیزم تو فقط به حقت فکر کن برسی و قانونی حقته حرف دیگران برات مهم نباشه

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز