2777
2789
عنوان

گرید بندی جنین در لی پی اف

| مشاهده متن کامل بحث + 128 بازدید | 23 پست
ممنونم عزیزماصلا ذهنتو درگیر گرید نکناز یک هفته مونده به انتقال خودتو خوب تقویت کنحسابی استراحت کنغذ ...

سلام عزیز واقعا انتقال اول با این کارها نشدو انتقال دوم استراحت مطلق کردی؟

رژیم پر کالری؟! یعنی چی مثلا؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام عزیز واقعا انتقال اول با این کارها نشدو انتقال دوم استراحت مطلق کردی؟ رژیم پر کالری؟! یعنی چی ...

عزیزم کارایی که گفتمو تو انتقال دومم کردم

تو انتقال اولم اصلا استراحت نکردم و زندگی عادی داشتم که منفی شد.

غذاهای پر کالری مثل کلهپاچه، پاستا، ماکارونی،انواع مغزها،شیر موز و معجون و ....

عزیزم کارایی که گفتمو تو انتقال دومم کردمتو انتقال اولم اصلا استراحت نکردم و زندگی عادی داشتم که منف ...

جالبه. ولی من دقیقا شنیدم که میگن استراحت مطلق نکن از خود دکترها شنیدم. حالا من ۳۰۰ کیلومتر با مرکز انتقال فاصله هم دارم. به نظرت اون سه روز رو همونجا اتاق لگیرم؟

جالبه. ولی من دقیقا شنیدم که میگن استراحت مطلق نکن از خود دکترها شنیدم. حالا من ۳۰۰ کیلومتر با مرک ...

منم گول همین حرفو خوردم که انتقال اولم منفی سد.هی دکترها گفتن اصلا لازم به استراحت نیست،همین کارهای روزانه رو انجام بدین!!!سر انتقال دومم استراحت کردم.فقط تاکید میکنم کامل درازکش نباش که خونرسانی به رحم انجام نشه.هر یکی دو ساعت بلند شو راه برو ولی آروم. به نظرم اتاق بگیر و سه روز اونجا استراحت کن بعد از سه روز برو سمت شهرتون ولی تو راه هم آروم رانندگی کنید و هر چند وقت یک بار بزنید کنار و آروم حرکت کن.

منم گول همین حرفو خوردم که انتقال اولم منفی سد.هی دکترها گفتن اصلا لازم به استراحت نیست،همین کارهای ...

جالبه... چقدر تفاوت. ظهر همون روز که انتقال دادی چی خوردی؟ منظورم اینه که من مثلا دفعه قبل تو راهی برا خودم مرغ و هویج پخته بودم و قصد برگشت داشتم. که البته جنینم...!!! نشد انتقال بدن. 😔😐

جالبه... چقدر تفاوت. ظهر همون روز که انتقال دادی چی خوردی؟ منظورم اینه که من مثلا دفعه قبل تو راه ...

صبحش کله پاچه خوردم قشنگ سیر بودم، بعد انتقال گرسنه مشد یه چای کیک شکلاتی همون مافهی روبروی کلینیک خوردم.اومدم خونه برای ناهار یادم نیست دقیق چی خوردم ولی یا سوپ ماهیچه بوده یا ماکارونی یا همون کله پاچه.کلا غذام تا دو هفته پر کالری بود.